logo

طرز تهيه دسر پلمبير به روش هاي متفاوت

منبع
بيتوته
بروزرسانی
طرز تهيه دسر پلمبير به روش هاي متفاوت

بيتوته/ دسر پلمبير، يک دسر خوشمزه فرانسوي با ترکيبي از ميوه هاي ژله اي يا ميوه هاي تازه و خصوصا آناناس است. ترکيب ژله و بستني دسر پلمبير، براي هواي گرم مناسب است. شما مي توانيد در قالب بزرگ و يکجا و يا در قالب هاي تک نفره و ليوان هاي مخصوص صرف دسر، منوط به سليقه خود اين دسر را تزيين کنيد.
 دسر پلمبير گردويي:
مواد لازم براي پلمبير :
 آب سرد  نصف ليوان
 پودر ژلاتين 2/5 قاشق غذاخوري 
 تخم مرغ  2 عدد

 شکر  5 قاشق غذاخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري 
 شير  1 ليوان
 خامه  200 گرم
 بستني وانيلي  3 قاشق غذاخوري
پودر گردو نصف پيمانه
طرز تهيه پلمبير گردويي :
براي تهيه ي پلمبير گردويي، ابتدا پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط کنيد و روي بخار آب قرار بدهيد تا به روش بنماري ذوب شود. سپس زرده و سفيده ي تخم مرغ را جدا کنيد و سفيده را با 1 قاشق شکر خوب بزنيد تا پفکي شود و از ظرف نريزد مابقي شکر را همراه وانيل به زرده اضافه کنيد و مخلوط کنيد.
اکنون 1 ليوان شير را به مخلوط زده شده ي زرده اضافه کنيد و روي حرارت بگذاريد تا گرم شود. اجازه ندهيد بجوشد فقط در حدي که گرم شود. سپس از روي حرارت برداريد و خامه و بستني را با هم مخلوط کنيد و به مخلوط زرده و شير اضافه کنيد.
سپس پودر ژلاتين را بريزيد و در آخر سفيده ي زده شده را به مواد اضافه کنيد و سپس پودر گردو را مخلوط کنيد و داخل قالبتان بريزيد و به مدت 6-8 ساعت داخل يخچال بگذاريد تا کامل بگيرد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانيد.
حالا يک ليوان شير به مخلوط زده اضافه کنيد و بزاريد روي حرارت تا گرم بشه فقط گرم بشه نجوشه بعد از روي حرارت برداريد و خامه صبحانه و بستني رو باهم مخلوط کنيد و به مخلوط زرده و شير اضافه کنيد و بعد هم پودر ژلاتين رو بريزيد و در اخر سفيده ي زده شده رو به مواد اضافه کنيد وبعد پودر گردو خوب مخلوط کنيد توي قالبتون
* مي توانيد از مخلوط پودر گردو و پسته استفاده کنيد پودر پسته اختياري است.


 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره