سرآشپز پاپیون/ مواد لازم داکری میوه
هلو ، توت‌فرنگی، انبه تازه برای تزئین به مقدار لازم
یخ ۲ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذا خوری
آب پرتقال ۱/۴ پیمانه
لیموناد ۳/۴ پیمانه
هلو یا توت‌فرنگی یا انبه تازه پوست‌کنده ۳ پیمانه
طرز تهیه داکری میوه
زمان تهیه ۱۵دقیقه
در غذاساز، ۳ پیمانه میوه، لیموناد، آب پرتقال و پودر قند را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را کاملا هم بزنید تا یکدست و کاملا پوره شوند.
تکه‌های یخ را به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید. میزان یخ به غلظت مورد نظر شما بستگی دارد.
داکری را درون لیوان‌های دلخواه بریزید. تکه‌های کوچک از میوه‌های دلخواه را در سیخ چوبی بکشید و درون لیوان یا روی آن قرار دهید و خنک سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar