طرز تهيه بلاندي؛ يک صبحانه جذاب و مقوي
باشگاه خبرنگاران/ آيا از يکنواختي و حالت روتين صبحانه خود خسته شدهايد؟ براي تنوع بلاندي را امتحان کنيد تا هم از يکنواختي در بياييد و هم مواد مغذي و مقوي بخوريد.
چايي، لقمههاي پنير و کره، قهوه با کمي شکر، نيمرو و املت، غذاهايي هستند که ما اغلب براي تنوع به عنوان صبحانه ميخوريم؛ اما آيا اينها مواد مفيد مورد نياز را به بدن ميرسانند؟ «ايرنا زندگي» طرز تهيه بلاندي را برايتان آورده است تا فيبر و پروتئين لازم بدن را تامين کند و تنوعي هم در برنامه غذايي باشد.
چي لازم دارم:
۶ قاشق غذاخوري کره
۱ پيمانه بادامزميني خرد شده
۱ پيمانه فندق خرد شده
۱ پيمانه گردو خرد شده
۳ چهارم پيمانه کره بادام زميني
۱ دوم ليوان عسل
۲ قاشق غذاخوري تخم کتان آسيب شده
۲ قاشق چاييخوري وانيل
۱ قاشق چاييخوري نمک
۱ دوم قاشق غذاخوري بکينک پودر
۳ عدد تخممرغ بزرگ
چجوري درست کنيم:
۱. فر را از قبل تا ۳۵۰ درجه گرم کنيد. يک ظرف پخت ۸ در ۸ را برداشته و ديوارههاي داخلي آن را با روغن مايع چرب کنيد.
۲. يک کاغذ مومي برداريد و کف ظرف بخوابانيد و از دو طرف به ديوارهها بچسبانيد. آجيلها را در ۶ قاشق غذاخوري کره،بر حرارت کم تفت دهيد تا ۶ دقيقه کهرنگ کره قهوهاي شود و آن را کنار بگذاريد.
۳. حالا کره بادام زميني، عسل، تخم کتان، وانيل، نمک و بکينگ پودر را تا يک دقيقه در تابه بهم بزنيد تا مخلوط و طبخ شوند.
۴. حال اين خمير به دست آمده را با تخممرغها مخلوط کنيد و در ظرف چرب شده ۸ در ۸ پهن و يکدست کنيد. بعد آجيلها را اضافه کنيد و باز هم روي مواد يکدست کنيد.
۵. در فر بگذاريد تا مواد پف کنند و رويشان کمي طلايي شود. ۱۶ تا ۲۰ دقيقه بگذاريد تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنيد. اين کيک را در يخچال نگه داريد و براي مصرف روزانه اگر خواستيد آن را کمي گرم کنيد.