طرز تهيه مرغ با سس خيارشور

فوت و فن/ براي اينکه مرغ آبدار و طعم بهتري داشته باشد، پوست آن را جدا نکنيد.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهيه: ۲۵ دقيقه
زمان خواباندن در مواد: ۸ تا ۲۴ ساعت
زمان پخت: ۱۵ دقيقه
چي لازم داريم:
يک شيشه خيارشور
۶ عدد ران مرغ
¼ پيمانه آرد کامل
نصف قاشق چايخوري فلفل سياه
يک قاشق غذاخوري روغن گياهي
يک پيمانه آب مرغ
يک قاشق غذاخوري کره
يک قاشق غذاخوري شويد تازه خرد شده
¼ پيمانه فلفل قرمز خرد شده
چجوري بپزيم:
خيارشورها را خارج کنيد و مرغها را درون سرکه آن بريزيد و ۸ تا ۲۴ ساعت در يخچال نگهداريد.
فر را با دماي ۴۷۵ درجه فارنهايت گرم کنيد. مرغها را از سرکه خارج کنيد و کنار بگذاريد تا آب آنها کشيده شود. در يک کاسه کوچک، آرد و فلفل را با يکديگر مخلوط کنيد. مرغها را درون مخلوط آرد بغلتانيد و تکان دهيد تا آرد اضافه آن گرفته شود.
در يک تابه بزرگ روغن را روي حرارت ملايم گرم کنيد. مرغها را داخل آن بچينيد و با حرارت متوسط حدود ۸ دقيقه سرخ کنيد تا کاملا طلايي شوند. مرغها را برگردانيد و تابه را درون فر قرار دهيد. آنها را به مدت ۱۵ دقيقه بپزيد . مرغها را از تابه خارج کنيد. آنها را درون بشقاب قرار دهيد و بگذاريد ۵ دقيقه بماند.
تابه را دوباره روي اجاق بگذاريد. روغن تابه را خارج کنيد و فقط به اندازه يک قاشق غذاخوري بگذاريد بماند. آب مرغ را اضافه کنيد تا دو دقيقه بجوشد و مقدار آن به نصف کاهش بيابد. با قاشق چوبي هم بزنيد. کره و نمک و فلفل را اضافه کنيد. شويد را اضافه کنيد و سس را روي مرغ بريزيد. روي آن، خيارشورهاي خرد شده و فلفل قرمز بريزيد و سرو کنيد.
ارزش غذايي
کالري: ۴۰۹
چربي: ۳۰ گرم
کلسترول: ۱۶۱ گرم
کربوهيدرات: ۵ گرم
فيبر: ۱ گرم
قند: ۱ گرم
پروتئين: ۲۸ گرم
آهن: ۱ گرم
پتاسيم: ۳۲۵ ميليگرم
کلسيم: ۲۱ ميليگرم
سديم: ۴۹۸ ميليگرم