نماد آخرین خبر

طرز تهيه آش دوغ اردبيل اصل و خوشمزه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه آش دوغ اردبيل را به شما آموزش دهيم. با ما همراه باشيد.

چي لازم داريم:
دوغ ۴ تا ۴/۵ کيلو
سبزي آش (گشنيز، اسفناج، سيرتازه، شويد (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده۳۰۰گرم
نخود پخته شده۱پيمانه

برنج شسته شده ۱پيمانه
تخم مرغ۱عدد
آرد۱قاشق غذاخوري
نمک به مقدار لازم

چجوري درست ميشه:
گوشت قلقلي (۱۰۰گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد يه قاشق کوچيک) باهم مخلوط ميکنيد و با دست به اندازه فندق درست ميکنيد.
دوغ رو داخل قابلمه ميريزيم و يه کاسه برميداريد برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم ميزنيم تا يکدست بشه و به دوغ اضافه ميکنيم و مدام هم ميزنيم تا دوغ به جوش بياد و ديگه هم زدن نميخواد اول ساقه‌هاي خردشده سير رو ميريزيم بعد چند دقيقه سبزي آش رو بهش اضافه ميکنم و شعله رو کم ميکنم تا هم سبزي بپزه و هم جا بيفته نخود پخته شده رو هم اضافه ميکنيم و درآخر کوفته‌هاي که آماده کرديد رو اضافه کنيد و بزاريد چند دقيقه بمونه تا بپزه وقتي سير تازه ميريزيد نياز به سير خشک نداره، ولي اگه دوست داريد له کنيد يا آسياب کنيد ونوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره