کوبيده رو چطوري خوشمزه تر درست کنيم؟
نمناک/ اصلا کوبيده و فوت و فنش ! وقتي بخواي اين کباب بي نهايت خوشمزه رو درست کني لازمه که يک سري نکات رو بلدي باشي و همچنين با يک سري ادويه جات خوب و حالت هاي مختلف پخت اين نوع کباب نياز آشنا باشي ، حالا کاري نداري ميتوني با همراهي ما به 10 تا از اين نکات بي نظير دست پيدا کني :
به هيچ وجه در تهيه مواد اوليه کباب کوبيده از پودر زرد چوبه و جوش شيرين استفاده نکنيد.
هرگز مواد اضافي ديگري در مواد کباب کوبيده اضافه نکنيد زيرا طعم اصيل کباب از بين مي رود.
به هيچ عنوان در مواد اوليه از چربي هاي اضافي مانند دنبه استفاده نکنيد زيرا اين چربي ها باعث شل شدن و افتادن گوشت از روي سيخ مي شوند.
عدم ورز دادن يکي از عواملي است که باعث ريختن مواد کباب کوبيده از روي سيخ مي شود
هيچ وقت هنگام سرو ، برنج را روي کباب کوبيده نريزيد،زيرا سبب جذب روغن کباب در برنج شده و کباب کوبيده خشک ميگردد.
نوع گوشت و ميزان آن در کباب کوبيده در کيفيت و طعم آن به مقدار زيادي تأثيرگذار است.
بعد از اينکه سيخ ها آماده شد براي مدتي آن ها را در يخچال بگذاريد تا در هنگام کباب کردن از ريخته شدن گوشت بر روي آتش خودداري شود.
به هيچ عنوان فراموش نکنيد که آب پياز بايد گرفته شود و فقط بايد پياز رنده شده مورد استفاده قرار گيرد.
خيلي ها از زردچوبه استفاده مي کنند اما ما توصيه ميکنيم از زردچوبه در تهيه کباب کوبيده استفاده نکنيد زيرا از اساس ادويه هاي کباب کوبيده نمک و زعفران و فلفل بوده است.
نکته آخر براي شما بحث سرو کباب کوبيده رو باز ميکنه که توصيه ميشه حتما در کنار اين غذاي فوق العاده خوشمزه دوغ محلي را فراموش نکنيد و همچنين سماق را نيز به اين کباب اضافه کنيد.