طرز تهيه شيريني بهشتي با 3 روش مختلف

نمناک/ بسياري از خانوم ها دوست دارن شيريني هايي که توي شيريني فروشي رو مي بينن رو خودشون بتونن توي خونه درست کنن، يکي از اين شيريني ها، شيريني بهشتي يا شيريني کرکي است که اگه نکاتي که گفته ميشه رو خوب رعايت کنيد مي تونيد يه شيريني عالي براي اعياد و مناسبت هاي ديگه تهيه کنيد.
دستور تهيه شيريني بهشتي روش اول :
چون در طرز تهيه شيريني بهشتي از تخم مرغ استفاده نمي کنيم ماندگاري اين شيريني بيشتر از 15 روز مي باشد.
مواد لازم براي شيريني بهشتي:
پودر شکر:125 گرم
آرد:250 گرم
روغن صاف قنادي:100 گرم
پودر کاکائو:2 ق س
دانه سياه و يا کنجد:براي تزيين شيريني
پودر هل:1 ق م
دستور پخت شيريني بهشتي (شيريني کرکي) :
ابتدا روغن قنادي و پودر شکر را در کاسه اي بريزيد و حدود 1 دقيقه با همزن برقي هم بزنيد تا با هم ترکيب شوند. آرد و پودر هل را با هم ترکيب کرده و در چند مرحله به مواد افزوده و با دست شروع به مخلوط کردن خمير کنيد. خمير بدست آمده را داخل چرخ گوشت بريزيد تا يک خمير يکدست و نرم درست شود. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و به يکي از آن ها پودر کاکائو را اضافه کنيد و کمي با دست ورز دهيد تا يکدست شود. هر بار به اندازه يک گردو از خمير برداريد و به آن شکل دهيد سپس روي شيريني ها را به شکل دلخواه طرح دهيد. همچنين ميتوانيد خمير را با وردنه باز کرده و با قالب و کاتر دلخواه آن را قالب بزنيد. سيني فر را با کاغذ روغني بپوشانيد و شيريني ها را با فاصله از هم بچينيد. روي شيريني ها کمي کنجد يا دانه سياه بپاشيد و براي 12 الي 15 دقيقه با دماي 160 درجه بپزيد.
دستور تهيه شيريني بهشتي روش دوم
در اين روش از قيف استفاده کرديم تا شيريني هايي که درست ميکنيم خيلي شيک تر شود و شکل بهتري داشته باشد.
مواد لازم شيريني بهشتي قيفي:
آرد:200 گرم
پودر شکر:200 گرم
روغن صاف قنادي:200 گرم
پودر هل:1 ق م
دستور پخت شيريني بهشتي قيفي:
ابتدا پودر شکر و روغن صاف قنادي را در کاسه اي بريزيد و با همزن برقي خوب بزنيد تا يکدست شود، سپس هل را افزوده و مجدد مخلوط نماييد. در ادامه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کرده و با دست مخلوط کنيد تا خمير درست شود. خمير را داخل قيف بريزيد، سيني فر را چرب کرده و يک لايه کاغذ روغني پهن کنيد. شيريني ها را با فاصله از هم داخل سيني فر بريزيد و روي آن ها کنجد يا دانه خرفه بپاشيد. شيريني بهشتي را براي 10 تا 15 دقيقه با دماي 160 درجه بپزيد. اگر طعم هل را دوست نداشتيد ميتوانيد پودر زنجبيل يا پودر دارچين را جايگزين کنيد. اگر دوست داريد شيريني هاي رنگي داشته باشيد خمير را به تعداد رنگ هاي دلخواه تقسيم کرده و به هر کدام از آن ها چند قطره رنگ خوراکي اضافه کنيد.
دستور تهيه شيريني بهشتي روش سوم
مواد لازم شيريني بهشتي خانگي:
آرد:180 گرم
پودر قند:130 گرم
روغن صاف قنادي:150 گرم
پودر کاکائو:1 ق س
وانيل:1/4 ق چ
اسانس هل:چند قطره
روغن مايع:به مقدار کافي
سياه دانه به مقدار لازم
دستور پخت شيريني کرکي(بهشتي) :
ابتدا روغن صاف را داخل قابلمه کوچکي بريزيد و روي شعله گاز قرار دهيد تا روغن آب شود. سپس آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا کمي خنک شود. روغن آب شده، پودر قند، وانيل و اسانس هل را در کاسه اي بريزيد و براي 5 دقيقه با همزن خوب هم بزنيد تا مواد با هم ترکيب شده و کرم رنگ شود. در اين مرحله پودر کاکائو را افزوده و مجدد هم بزنيد تا مواد يکدست شود. در مرحله بعدي آرد را افزوده و مواد را مخلوط کنيد تا خمير شيريني آماده شود. در صورتي که خميرتان سفت بود کمي روغن مايع به آن اضافه کنيد تا نرم شود. مواد را داخل قيف بريزيد و با ماسوره دلخواه شيريني را داخل سيني با فاصله از هم بريزيد. روي هر شيريني کمي سياه دانه و يا کنجد بريزيد ، شيريني ها را براي 10 تا 12 دقيقه با دماي 175 درجه بپزيد.