نماد آخرین خبر

طرز تهيه شامي کباب لرستان

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
طرز تهيه شامي کباب لرستان

باشگاه خبرنگاران/ شامي کباب از غذا‌هاي اصيل خرم آباد است که طرفداران بسياري دارد و يک غذاي نسبتا ترش و خوشمزه است. در اين شهر داخل شامي کباب سيب زميني نمي‌ريزند، اما در بعضي از دستور‌هاي پخت، سيب زميني هم وجود دارد.
طرز تهيه اين غذاي معروف و محلي با شامي‌هاي معمولي تفاوتي ندارد، فقط مواد به‌کاررفته در سس آن اندکي با شامي‌هاي معمولي متفاوت‌تر است. براي تهيه سس اين نوع شامي از رب انار استفاده مي‌شود که اندکي‌ترش مزه مي‌شود.

چي لازم داريم:
- رب انار نصف ليوان
- سبزي شامي ۲۵۰ گرم
- آرد نخودچي دو قاشق غذاخوري
- گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
- پياز دو عدد
- گردو چرخکرده يک ليوان
- تخم مرغ يک عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
 
چجوري درست کنيم:

ابتدا پياز داغ درست کرده و بعد کمي زردچوبه اضافه مي‌کنم سپس مقداري از گردوي چرخ کرده و رب انار را به پياز داغ اضافه مي‌کنيم همچنين مقداري از سبزي شامي را اضافه کرده اندازه يک و نيم ليوان آب به مواد اضافه مي‌کنيم و زير اجاق را کم کرده مي‌گذاريم تا روغن گردو در بيايد و سپس در ظرفي جداگانه گوشت چرخ کرده است.
مقداري گردوي چرخ کرده، سبزي شامي، يک عدد تخم مرغ، يک عدد پياز رنده شده، نمک و فلفل و زرد چوبه و مقدار دو قاشق غذا خوري آرد نخود چي را به موارد اضافه مي‌کنيم و خوب ورز مي‌دهيم.
سپس گوشت‌هاي شامي را گرد گرد در آورد و در روغن سرخ مي‌کنيم سه قاشق غذا خوري رب انار و دو ليوان آب به اين محلول اضافه کرده آن‌ها را خوب به هم مي‌زنيم.
در آخر گوشت‌ها را به آب شامي که از قبل درست کرديم مي‌ريزيم و مي‌گذاريم به مقدار نيم ساعت با حرارت کم جا بيافتد، چون اين غذا به خاطر رب انار ترش است در آخر به ميزان دلخواه و ذايقه شما شکر به مواد اضافه مي‌کنيم. غذاي شما آماده است. نوش جان.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره