طرز تهيه کيک آناناس برگردون

باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داريم دستورالعمل تهيه کيک آناناس برگردون را به شما عزيزان آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
چي لازم داريم:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۲ پيمانه
شکر ۳/۴ پيمانه
باترميلک ۳/۴ پيمانه
براي تهيه باترميلک (تو ۳/۴ پيمانه شير ۱ قاشق چايخوري آبليمو بريزيد و بذاريد ۱۵ دقيقه استراحت کنه.)
کره آب شده ۱/۲ پيمانه
آب آناناس ۱/۴ پيمانه
بيکينگ پودر ۲ قاشق چايخوري
وانيل ۱/۲ قاشق چايخوري
مواد رويه:
شکر قهوهاي ۱/۲ پيمانه
آب آناناس ۲ قاشق غذاخوري
کره ۱/۴ پيمانه
چجوري درست کنيم:
ابتدا شکر و تخم مرغ را ۲ دقيقه هم بزنيد، بعد کره آب شده، آب آناناس و وانيل رو اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن بزنيد. بعد هم آرد الک شده به همراه بيکينگ پودر و باترميلک رو به صورت في مابين در ۳ مرحله اضافه کنيد.
براي تهيه مواد رويه کل مواد رو روي حرارت بذاريد تا کره آب بشه و شکر توش حل بشه. بهتره از شکر قهوهاي رنگ روشن استفاده کنيد. شکر قهوهاي تيره خوشگل نميشه و کيکتون حالت سوخته پيدا ميکنه. البته مزش اصلا بد نميشه. شکر معمولي هم اين زيبايي رو بهتون نميده و کاملا بي رنگ ميشه.
همون طوري که مواد رويه گرم هست رو ته قالب گرد سايز ۱۸ بريزيد و آناناس و گيلاس رو ته اون بچينيد و مواد آماده رو روي کيک بريزيد و در فر از قبل گرم شده با دماي ۱۷۵ درجه حدودا ۴۵ دقيقه بپزيد. بعد از اينکه خنک شد از قالب خارج کنيد و نوش جان کنيد.