نماد آخرین خبر

طرز تهيه پنير در خانه

منبع
ايرنا
بروزرسانی
طرز تهيه پنير در خانه

ايرنا/ هرچند ما هر موقع که اراده کنيم انواع و اقسام پنيرها را مي‌توانيم تهيه کنيم و از طعم‌هاي متفاوت آن در برندهاي مختلف لذت ببريم، اما گاهي اوقات هم دوست داريم در خانه دست به کار شويم و يک چيزي خلق کنيم. پنير يکي از اين مواد غذايي است که مي‌توانيم در خانه درست کنيم و از مراحل آن و نتيجه پايان کار لذت ببريم.

چي لازم داريم:

  • شير: ۲ ليتر 
  • قرص پنير: يک چهارم قرص
  • نمک: ۱ قاشق چايخوري 
  • آب: ۴ قاشق غذاخوري 

چجوري درست کنيم:

۱. شير را در ظرف استيل ريخته و آن را روي حرارت کم قرار دهيد تا گرم شود ولي نجوشد.

۲. آب، نمک و قرص پنير را درون يک ظرف استيل بريزيد و اجازه دهيد تا قرص در آب حل شود.

۳. حرارت شير بايد به حدود ۴۰ درجه سانتيگراد برسد. دماي آن را با دماسنج يا انگشت تست کنيد. انگشت دست کمي گرما را احساس کند کفايت مي‌کند.

۴. وقتي دماي شير به حدود ۴۰ درجه رسيد، آن را هم بزنيد تا دماي آن در همه جاي شير يکسان شود و سپس گاز را خاموش کنيد.

۵. شير را به مايه موجود در ظرف استيل اضافه کرده و هم بزنيد. سپس در ظرف را بگذاريد، روي آن را بپوشانيد و در يک محل گرم قرار دهيد. بعد از يک ساعت روي دلمه‌هاي تشکيل شده را برش بزنيد و دوباره روي ظرف را بپوشانيد.

۶. وقتي برش‌ها جمع شد و روي آنها آب زرد رنگي ايجاد شد، پارچه نازکي را درون آبکش قرار داده و دلمه‌ها را به آرامي در آن بريزيد. سپس پارچه را دور دلمه‌ها گره بزنيد.

۷. جسم سنگيني را به مدت ۴ تا ۵ ساعت روي پنير قرار دهيد تا آب آن کاملا خارج شود.

۸. سپس پنير را برش زده و در آب نمک نگهداري کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar