تکنيک هاي جالب و جذاب براي خانه داري و آشپزي

آخرين خبر/ آشپزي يکي از مهارت هاي ضروري است که شما بايد براي زنده ماندن آن را ياد بگيريد. در حالي که آشپزي مي تواند خيلي راحت باشد، اما براي بعضي ها ممکن است پيچيده ترين کار روي زمين باشد. خوب، راستش را بخواهيد، اين علم موشک نيست - اين فقط يک روش خوب برنامه ريزي شده است که منجر به تهيه غذاي خوب مي شود!
شما فقط بايد ترفند هاي درست را بدانيد تا درست انجامش دهيد. در حالي که آشپزي را انجام مي دهيد، ما براي شما توصيه هايي داريم. در اينجا چندين نکته شگفت انگيز وجود دارد که مي توانند بازي آشپزي شما را بهتر کنند و شما را به سرآشپز حرفه اي تبديل کنند.
توصيه و روش هايي که مي توانند آشپزي و خانه داري شما را تبديل به بازي کنند
1. حتي براي برش هاي پياز هم ، از پوست کن سبزيجات استفاده کنيد.
2. براي سه برابر کردن عمر پيازهاي سبز، آن ها را در يک شيشه آب در کابينت نگهداري کنيد.
3. اضافه کردن کمي شکلات تلخ به فيلتر قهوه، قهوه شما را خوش مزه تر مي کند.
4. براي خلاص شدن از چربي اضافي در غذاي خود، چند تکه يخ را در يک دستمال بپوشانيد و بر روي غذا بيندازيد. چربي منجمد خواهد شد و در دستمال کاغذي جذب مي شود.
5. براي تردتر کردن و قهوه اي شدن سيب زميني، رطوبت اضافي را از سيب زميني خرد شده قبل از سرخ کردن با فشار دادنش بگيريد.
6. بوي سير يا پياز از دستانتان را با مالش دادن فولاد ضد زنگ و شستن شان از بين ببريد.
7. از قهوه اي شدن سيب، با نگهداشتن آن ها در يک کاسه آب ،همراه با چند قطره روغن ليمو پيشگيري کنيد.
8. نان خود را از کهنه شدن با گذاشتن کرفس تازه در کيفش نجات دهيد.
9- اضافه کردن کمي نمک به ماهي تابه قبل از سرخ کردن غذاها از جذب چربي زياد جلوگيري مي کند.
10. براي اجتناب از گريه در حين خرد کردن پياز، آن ها را 15 دقيقه قبل ازبريدن در يخچال نگه داريد.
11. گياهان ساقه دار مانند گشنيز را در يک ظرف سوراخ دار بريزيد و خيلي سريع آبکشي کنيد.
12. دير خراب شدن گوجه فرنگي ها از طريق ذخيره کردن آن ها در فضايي با دماي پايين، امکان پذير خواهد بود.
13. اگر يک دستور العمل براي برخي از انواع روغن و عسل، ملاس و يا هر ماده غليظ ديگري نياز داريد، هميشه اول روغن را اندازه گيري کنيد، زيرا ماده غليظ تر از پيمانه اندازه گيري بيرون مي لغزد.
14. بوي ناخوشايند غذاي سرخ شده را با قرار دادن پوست و يک برش سيب در قابلمه قبل از سرخ کردن، از بين ببريد.
15. براي جلوگيري از له کردن رول دارچين خود، چاقو را فراموش کنيد و آنها را با استفاده از نخ دندان بدون ناراحتي و به راحتي ببريد.
16. براي کند کردن روند فاسد شدن گوجه فرنگي، آن را از محل اتصال به ساقه به پايين قرار دهيد تا هوا به آن وارد نشود.
17. مرباي باقي مانده در ته شيشه را با روغن زيتون و سرکه مخلوط کنيد و سپس روي سالاد بريزيد.
18. ته ظرف يک لايه از برش هاي ليمو قرار دهيد و بعد گوشت يا ماهي را روي آن بگذاريد تا گوشت يا ماهي به ته ظرف نچسبد.
19. براي پوست کندن راحت گوجه فرنگي ابتدا برش کوچک و مربع شکل روي پوست گوجه ايجاد نماييد اين برش نبايد گوجه را نصف کند بلکه فقط بايد روي پوست آن باشد سپس گوجه ها را درچند ثانيه آب جوش قرار دهيد و بعد در آب سرد قرار دهيد تا به آساني پوست شان گرفته شود. براي پوست کندن پياز کوچک نيز از آب داغ استفاده کنيد.
20. براي اينکه طعم تلخ هر گياهي را از بين ببريد آن را به مدت يک ساعت در آب يخ قرار دهيد.
21. براي اينکه يک تخم مرغ صبحانه متفاوت و جالب بخوريد تخم مرغ را قبل از آب پز کردن محکم تکان دهيد تا زرده و سفيده مخلوط شوند.
22. براي گرم کردن مجدد و سريع ماکاروني آنها را گرد کرده و به شکل دونات در بياوريد .
23. براي حفظ طعم قوي و تازگي غذا بشقاب را قبل از سرو يک غذاي گرم ، گرم کنيد و قبل از سرو يک غذاي سرد آن را خنک کنيد. در فويل پيچيدن سبزيجات سبب نگهداري طولاني تر سبزيجات مي شود.
24. يکي از راه هاي تازه ماندن پياز خرد شده آن را داخل يک ظرف نمک بزنيد. براي تازه ماندن پياز خرد شده ، آن را به روغن گياهي آغشته کنيد و داخل يک ظرف دربسته نگهداري کنيد.
25. براي درست کردن استيکي نرم گوشت را قبل از پخت در سس ماينوز بخيسانيد تا نرم شود.
26. براي اينکه تخته گوشت را ثابت نگه داريد ، زير آن پارچه خيس بگذاريد.
27. براي اينکه هنگام بريدن فلفل تندي و بوي آن جذب پوست نشود قبل از بريدن فلفل تند، دست ها را با کمي روغن چرب کنيد .
28. براي حفظ رنگ سبزي ها هنگام پخت به آنها آب ليمو اضافه کنيد زيرا اسيديته آن در حفظ رنگدانه و فلاوانوئيد موثر است اما اين روش براي سبزي هاي سبز رنگ موثر نخواهد بود.
29. براي پوست کندن آسان يک بوته سير، در يک قابلمه يا ظرف فلزي سير را قرار دهيد و روي آن قابلمه يا ظرف هم اندازه ديگري را برعکس بگذاريد سپس آن را تکان دهيد تا راحت پوست سير جدا شود.
30. براي جلوگيري از کدري قابلمه آلومينيومي پوست سيب را به مدت 30 دقيقه در آن بجوشانيد.
31. براي تميز کردن ظروف مس از کچاپ گوجه فرنگي استفاده کنيد.
32. براي از بين بردن بوي نامطبوع يخچال به جاي استفاده از بوگير هاي شيميايي از بوگيرهاي طبيعي استفاده کنيد و در قفسه هاي يخچال يک فنجان سرکه سفيد مقطر، سودا، خاک ذغال، يک ظرف قهوه خشک شده و يک کاسه جو خام قرار دهيد.
33. اگر هنگام آشپزي گوشت غذا سوخت، گوشت را در يک حوله تميز و خيس که آبش را گرفته ايد بپيچيد و بگذاريد پنج دقيقه در آن حالت بماند سپس پوسته سوخته شده را با چاقو بتراشيد.
34. پوست تخم مرغ و آب و صابون ولرم را درون بطري ها، شيشه ها يا تنگ هايي که مي خواهيد تميز کنيد ، بريزيد و خوب تکان دهيد.
35.براي از بين بردن بوي ماهي و مرغ ظرف هايتان ، آنها را با آب و سرکه بشوييد .
36. براي اينکه آهک کتري يا سماور از آن جدا شود بهتر است پوست سيب زميني يا هويج را در کتري بجوشانيد.
37. پس از مصرف تخم مرغ، پوست را دور نياندازيد و درون ظرف دهان باريکي که حاوي آب سرد است بيندازيد و در ظرف را ببنديدو پس از گذشت يک شبانه روز از آن براي آبياري گلدان هاي آپارتماني استفاده کنيد.
اين که آيا شما يک طرفدار خرد کردن سبزيجات هستيد يا خير و يا فقط يک مبتدي در جهان پخت و پزهستيد، اين نکته هاي کوچک قطعا بازي پخت و پز شما را تقويت مي کنند، پس حتما از آنها در روتين امور آشپزي خود استفاده کنيد.