باشگاه خبرنگاران/ امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کته گشنیز را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:
یدونه سینه مرغ چرخ کرده رو با یدونه پیاز چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه و آرد سوخاری خوب ورز می‌دیم و می‌ذاریم نیم ساعت خوب مزه دار بشه.
پس به کوفته قلقلی‌های متوسط مایل به کوچیک شکل می‌دیم و توی مقدار کمی روغن سرخشون می‌کنیم. وقتی کوفته قلقلی‌ها در حال سرخ شدن هستن روشون مقداری زعفران دم شده می‌ریزیم.
حالا توی یک قابلمه ۳ پیمانه برنج بعلاوه ۵ پیمانه آب، ۵۰۰ گرم گشنیز خرد شده، نمک و روغن می‌ریزیم و می‌ذاریم به صورت کته بپزه. وقتی آب کته کم موند که خشک بشه قلقلی هارو اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم و در قابلمه رو می‌ذاریم تا کاملا آب کته کشیده بشه، سپس زیر گاز رو کم کرده و دم کنی می‌ذاریم تا دم بکشه.نوش جان.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar