کوکپد/ اشکنه کشک از غذاهای بسیار خوشمزه و مقوی که هست شاید داره روبه فراموشی میره بهتر دیدم یادی کنیم از این غذای خوشمزه و مقوی که در زمان مامان و مامان بزرگ های ما جزو غذاهای محبوب به حساب میامد اشکنه کشک رو معمولا با بادمجان سرخ کرده میل میکنند

مواد لازم برای  ۴نفر
3 تا (4 قاشق غذاخوری) کشک
3 لیوان اب
1 قاشق غذاخوری پر نعناع خشک
1 عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شده
5 حبه سیر نگینی خرد شده
زردچوبه و نمک و فلفل به اندازه لازم
200 گرم مغز گردو
بادمجان سرخ کرده به میزان دلخواه
مراحل
پیازهای نگینی خرد شده رو کمی با روغن تفت میدیم سپس سیر حلقه شده رو به پیاز اضافه میکنیم طلایی که شدن زردچوبه و نمک و فلفل و بعد نعناع خشک و مغز گردو رو اضافه کرده کشک هم در ۳ لیوان آب حل میکنیم و اجازه میدیم تا غلیظ و لعاب دار بشه واز حالت شلی کمی در بیاد در کاسه ریخته با نان تلیت کرده و در کنارش بادمجان سرخ کرده هم میل بفرمائید غذای خوشمزه و لذیذ و فوری و فوتی ما آماده اس بفرمائید نوش جان ممنون از همراهیتون 
نکته خوشمزگی این غذا به اینه که سیرها همینطور حالت حلقه ایی خرد کنید سیر رو سعی کنید رنده نکنید و اینکه میتونید گردو رو حذف کنید این غذا با بادمجان سرخ کرده محشره میتونید هنگام جوشیدن کشک دوتا برش بادمجون سرخ کرده رو له کنید و به کشک در حال جوش اضافه کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar