اشکنه کشک؛ فست فود سنتي سالم و مغذي

کوکپد/ اشکنه کشک از غذاهاي بسيار خوشمزه و مقوي که هست شايد داره روبه فراموشي ميره بهتر ديدم يادي کنيم از اين غذاي خوشمزه و مقوي که در زمان مامان و مامان بزرگ هاي ما جزو غذاهاي محبوب به حساب ميامد اشکنه کشک رو معمولا با بادمجان سرخ کرده ميل ميکنند
مواد لازم براي ۴نفر
3 تا (4 قاشق غذاخوري) کشک
3 ليوان اب
1 قاشق غذاخوري پر نعناع خشک
1 عدد پياز بزرگ نگيني خرد شده
5 حبه سير نگيني خرد شده
زردچوبه و نمک و فلفل به اندازه لازم
200 گرم مغز گردو
بادمجان سرخ کرده به ميزان دلخواه
مراحل
پيازهاي نگيني خرد شده رو کمي با روغن تفت ميديم سپس سير حلقه شده رو به پياز اضافه ميکنيم طلايي که شدن زردچوبه و نمک و فلفل و بعد نعناع خشک و مغز گردو رو اضافه کرده کشک هم در ۳ ليوان آب حل ميکنيم و اجازه ميديم تا غليظ و لعاب دار بشه واز حالت شلي کمي در بياد در کاسه ريخته با نان تليت کرده و در کنارش بادمجان سرخ کرده هم ميل بفرمائيد غذاي خوشمزه و لذيذ و فوري و فوتي ما آماده اس بفرمائيد نوش جان ممنون از همراهيتون
نکته خوشمزگي اين غذا به اينه که سيرها همينطور حالت حلقه ايي خرد کنيد سير رو سعي کنيد رنده نکنيد و اينکه ميتونيد گردو رو حذف کنيد اين غذا با بادمجان سرخ کرده محشره ميتونيد هنگام جوشيدن کشک دوتا برش بادمجون سرخ کرده رو له کنيد و به کشک در حال جوش اضافه کنيد