سالاد ذرت، ترش و شيرين تابستاني
خراسان/ مواد لازم
کلم سفيد کوچک -يک عدد
ذرت پخته - 300 گرم
کشمش پلويي - يک ليوان
هويج - 4 عدد
مايونز کم چرب يک ليوان
شکر - 2 قاشق سوپخوري( به دلخواه)
آبليمو- 3 قاشق غذاخوري
مراحل
کلم ها را نگيني خرد کنيد.
هويج را رنده کنيد.دانه هاي ذرت ، کشمش و هويج رنده شده را با کلم خرد شده مخلوط کنيد.
شکر را با سس مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا يکنواخت شود.
سالاد را به مدت 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا جا بيفتد و کشمش ها نرم شود.
(اگر تمايل به طعم شيرين سالاد نداريد مي توانيد کمي آبليمو را جايگزين کنيد و از طعم آن لذت ببريد.)