نماد آخرین خبر

سالاد ذرت، ترش و شيرين تابستاني  

منبع
خراسان
بروزرسانی
سالاد ذرت، ترش و شيرين تابستاني  

خراسان/ مواد لازم
کلم سفيد کوچک  -يک عدد
  ذرت پخته   -  300 گرم  
  کشمش پلويي  - يک ليوان
  هويج  - 4 عدد
  مايونز کم چرب  يک ليوان

  شکر - 2 قاشق سوپ‌خوري( به دلخواه)
  آب‌ليمو- 3 قاشق غذاخوري
مراحل 
کلم ها را نگيني خرد کنيد.
هويج را رنده کنيد.دانه هاي ذرت ، کشمش و هويج رنده شده را با کلم خرد شده مخلوط کنيد.
شکر را با سس مخلوط و به مواد اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا کاملا يکنواخت شود.
سالاد را به مدت 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا جا بيفتد و کشمش ها نرم شود.
(اگر تمايل به طعم شيرين سالاد نداريد مي توانيد کمي آب‌ليمو را جايگزين کنيد و از طعم آن لذت ببريد.)

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره