خراسان/ مواد لازم
کلم سفید کوچک  -یک عدد
  ذرت پخته   -  300 گرم  
  کشمش پلویی  - یک لیوان
  هویج  - 4 عدد
  مایونز کم چرب  یک لیوان
  شکر - 2 قاشق سوپ‌خوری( به دلخواه)
  آب‌لیمو- 3 قاشق غذاخوری
مراحل 
کلم ها را نگینی خرد کنید.
هویج را رنده کنید.دانه های ذرت ، کشمش و هویج رنده شده را با کلم خرد شده مخلوط کنید.
شکر را با سس مخلوط و به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود.
سالاد را به مدت 3 ساعت در یخچال بگذارید تا جا بیفتد و کشمش ها نرم شود.
(اگر تمایل به طعم شیرین سالاد ندارید می توانید کمی آب‌لیمو را جایگزین کنید و از طعم آن لذت ببرید.)

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar