غذاي ملل/ پاستاي بادمجان؛ غذايي که خانم ها مي پسندند
اطلاعات/ پاستا يک غذاي خوشمزه و پرانرژي است که انواع مختلفي دارد و با هر ذائقهاي جور در ميآيد. در ادامه طرز تهيه پاستاي گوجه و بادمجان را ميخوانيد که يک غذاي کاملا گياهي است و ميتواند براي گياهخواران يا کساني که محدوديت مصرف گوشت و مرغ دارند مناسب باشد.
چي لازم دارم:
پاستا ۴۰۰ گرم
روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري
کرفس خرد شده ۲ ساقه
بادمجان خرد شده ۱ عدد
گوجه فرنگي خرد شده ۱ پيمانه
رب گوجه فرنگي ۴ر۱ فنجان
سرکه سفيد ۴ر۱ فنجان
نمک و فلفل به ميزان لازم
شکر ۱ قاشق غذاخوري
برگ جعفري خرد شده ۱ فنجان
چطور بپزم:
پاستا را در آب جوش ريخته و آبکش کنيد. ۲ قاشق غذاخوري روغن را در يک تابه بزرگ با حرارت بالا گرم کنيد. کرفس ريز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. بادمجان و گوجه فرنگي را هم که از قبل خرد کردهايد، با هم مخلوط کرده و سرخ کنيد. در يک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگي، سرکه، ۴ر۱ فنجان آب، ۲ قاشق چاي خوري نمک، يک چهارم قاشق چايخوري فلفل و شکر را به اين ترکيب اضافه کنيد. در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد. حرارت دادن را براي مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ادامه دهيد و گاهي مواد را هم بزنيد تا زماني که بادمجان نرم شود. مواد را از روي حرارت برداريد و جعفري را اضافه کنيد. در همان زمان، پاستا را با باقيمانده روغن مخلوط کنيد و اجازه بدهيد تا خنک شود. پاستا را با مخلوط بادمجان ترکيب کرده و سرو کنيد.
نکته:
در صورت تمايل پودر پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.
چاشني مناسب اين غذا روغن زيتون و آب ليموي تازه است.
گوشت و مرغ دارند مناسب باشد. مواد لازم: پاستا ۴۰۰ گرم روغن زيتون ۳ قاشق غذاخوري کرفس خرد شده ۲ ساقه بادمجان خرد شده ۱ عدد گوجه فرنگي خرد شده ۱ پيمانه رب گوجه فرنگي ۴ر۱ فنجان سرکه سفيد ۴ر۱ فنجان نمک و فلفل به ميزان لازم شکر ۱ قاشق غذاخوري برگ جعفري خرد شده ۱ فنجان طرز تهيه: پاستا را در آب جوش ريخته و آبکش کنيد. ۲ قاشق غذاخوري روغن را در يک تابه بزرگ با حرارت بالا گرم کنيد. کرفس ريز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. بادمجان و گوجه فرنگي را هم که از قبل خرد کردهايد، با هم مخلوط کرده و سرخ کنيد. در يک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگي، سرکه، ۴ر۱ فنجان آب، ۲ قاشق چاي خوري نمک، يک چهارم قاشق چايخوري فلفل و شکر را به اين ترکيب اضافه کنيد. در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد. حرارت دادن را براي مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ادامه دهيد و گاهي مواد را هم بزنيد تا زماني که بادمجان نرم شود. مواد را از روي حرارت برداريد و جعفري را اضافه کنيد. در همان زمان، پاستا را با باقيمانده روغن مخلوط کنيد و اجازه بدهيد تا خنک شود. پاستا را با مخلوط بادمجان ترکيب کرده و سرو کنيد. نکته: در صورت تمايل پودر پنير پارمزان روي پاستا بريزيد. چاشني مناسب اين غذا روغن زيتون و آب ليموي تازه است.