نماد آخرین خبر

غذاي ملل/ پاستاي بادمجان؛ غذايي که خانم ها مي پسندند

منبع
اطلاعات
بروزرسانی
غذاي ملل/ پاستاي بادمجان؛ غذايي که خانم ها مي پسندند

اطلاعات/ پاستا يک غذاي خوشمزه و پرانرژي است که انواع مختلفي دارد و با هر ذائقه‌اي جور در مي‌آيد. در ادامه طرز تهيه پاستاي گوجه و بادمجان را مي‌خوانيد که يک غذاي کاملا گياهي است و مي‌تواند براي گياهخواران يا کساني که محدوديت مصرف گوشت و مرغ دارند مناسب باشد.‏
چي لازم دارم:
پاستا ‏۴۰۰‏‎ ‎گرم
روغن زيتون ‏۳‏‎ ‎قاشق غذاخوري
کرفس خرد شده ‏۲ ساقه‏
بادمجان خرد شده ۱ عدد‏

گوجه فرنگي خرد شده ‏۱‏‎ ‎پيمانه
رب گوجه فرنگي ‎۴ر۱ ‎فنجان
سرکه سفيد ‎۴ر۱ ‎فنجان
نمک و فلفل به ميزان لازم
شکر ‏۱‏‎ ‎قاشق غذاخوري
برگ جعفري خرد شده ‏۱‏‎ ‎فنجان
چطور بپزم:
پاستا را در آب جوش ريخته و آبکش کنيد. ۲‏‎ ‎قاشق غذاخوري روغن را در يک تابه بزرگ با حرارت بالا گرم کنيد. کرفس ريز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. بادمجان و گوجه فرنگي را هم که از قبل خرد کرده‌ايد، با هم مخلوط کرده و سرخ کنيد‎.‎‏ در يک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگي، سرکه، ۴ر۱ فنجان آب، ۲ قاشق چاي خوري نمک، يک چهارم قاشق چايخوري فلفل و شکر را به اين ترکيب اضافه کنيد‎.‎‏ در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد. حرارت دادن را براي مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ادامه دهيد و گاهي مواد را هم بزنيد تا زماني که بادمجان نرم شود‎.‎‏ مواد را از روي حرارت برداريد و جعفري را اضافه کنيد‎.‎‏ در همان زمان، پاستا را با باقيمانده روغن مخلوط کنيد و اجازه بدهيد تا خنک شود. پاستا را با مخلوط بادمجان ترکيب کرده و سرو کنيد.
نکته:
در صورت تمايل پودر پنير پارمزان روي پاستا بريزيد.
چاشني مناسب اين غذا روغن زيتون و آب ليموي تازه است.
گوشت و مرغ دارند مناسب باشد.‏ مواد لازم:‏ پاستا ‏۴۰۰‏‎ ‎گرم روغن زيتون ‏۳‏‎ ‎قاشق غذاخوري کرفس خرد شده ‏۲ ساقه‏ بادمجان خرد شده ۱ عدد‏ گوجه فرنگي خرد شده ‏۱‏‎ ‎پيمانه رب گوجه فرنگي ‎۴ر۱ ‎فنجان سرکه سفيد ‎۴ر۱ ‎فنجان نمک و فلفل به ميزان لازم شکر ‏۱‏‎ ‎قاشق غذاخوري برگ جعفري خرد شده ‏۱‏‎ ‎فنجان طرز تهيه:‏ پاستا را در آب جوش ريخته و آبکش کنيد. ۲‏‎ ‎قاشق غذاخوري روغن را در يک تابه بزرگ با حرارت بالا گرم کنيد. کرفس ريز خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۳ دقيقه بپزيد. بادمجان و گوجه فرنگي را هم که از قبل خرد کرده‌ايد، با هم مخلوط کرده و سرخ کنيد‎.‎‏ در يک کاسه کوچک، رب گوجه فرنگي، سرکه، ۴ر۱ فنجان آب، ۲ قاشق چاي خوري نمک، يک چهارم قاشق چايخوري فلفل و شکر را به اين ترکيب اضافه کنيد‎.‎‏ در ظرف را بگذاريد و حرارت را کم کنيد. حرارت دادن را براي مدت ۱۵ تا ۲۰ دقيقه ادامه دهيد و گاهي مواد را هم بزنيد تا زماني که بادمجان نرم شود‎.‎‏ مواد را از روي حرارت برداريد و جعفري را اضافه کنيد‎.‎‏ در همان زمان، پاستا را با باقيمانده روغن مخلوط کنيد و اجازه بدهيد تا خنک شود. پاستا را با مخلوط بادمجان ترکيب کرده و سرو کنيد. نکته: در صورت تمايل پودر پنير پارمزان روي پاستا بريزيد. چاشني مناسب اين غذا روغن زيتون و آب ليموي تازه است.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره