کيک شکلاتي خيس ساده و سريع
ستاره/ مواد اوليه براي تهيه کيک شکلاتي خيس
مواد مورد نياز
آرد 2 ليوان
شکر1/5 ليوان
پودر کاکائو4 قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر2 قاشق چايخوري
روغن1/5 ليوان
شير1/5 ليوان
تخم مرغ3 عدد
وانيل1 قاشق چايخوري
طرز تهيه کيک شکلاتي خيس در خانه
ابتدا در طرز تهيه کيک شکلاتي خيس، بايد ظرف يا قالب کيک موردنظرتان را انتخاب کنيد و داخل آن را خوب چرب کنيد و مقداري آرد سفيد روي آن بپاشيد تا کيک به آن نچسبد.
در ظرفي ديگر شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط ميکنيد تا کاملا يکدست شوند.
در ادامه به مواد بالا شير را اضافه کنيد و با هم مخلوطشان کنيد.
نکته: اگر ميخواهيد براي هم زدن مواد بالا از همزن برقي استفاده کنيد بهتر است بعد از اضافه کردن شير، مواد را ابتدا با قاشق يا همزن دستي، هم بزنيد تا مواد خيس شوند و سپس از همزن برقي استفاده کنيد.
بعد از حدود 3 دقيقه که مواد را هم زديدنوبت اضافه کردن روغن مايع است. روغن را به آرامي به مايه کيک شکلاتي اضافه کنيد و براي مدت 5 دقيقه به خوبي هم بزنيد تا مواد غليظ شوند.
بعد از اينکه مواد به غلظت رسيد به اندازه يک ليوان از مايه را برداريد و کنار بگذاريد تا بعد از پختن براي تزيين کيک استفاده کنيد.
تخم مرغها را در ظرفي جداگانه بشکنيد و آنها را دانه دانه به مواد بالا اضافه کنيد و به خوبي هم بزنيد.
آرد و بيکينگ پودر و وانيل را مخلوط کنيد و چند بار الک کنيد تا يکدست شوند و گلوله گلوله نشوند. سپس آنها را به آرامي به مواد کيک شکلاتي اضافه کنيد و هم بزنيد.
مواد را درون قالبي بريزيد و قالب را حدود 30الي 35 دقيقه درون فر قرار دهيد. و بعد از آن که از پخت کيک مطمئن شديد، قالب را از فر خارج کنيد.
کيک را برش دهيد و قبل از سرد شدن روي آن، سس شکلاتي که در مراحل قبل از مايه کيک جدا کرده بوديد را بريزيد.