فوت و فنهاي تهيه موهيتو؛ خنک شويد!
ايرنا/ کمتر از يکربع وقت بگذاريد، موهيتو درست کنيد و خنک شويد!
مواد لازم:
نعناي تازه: ۴۰ برگ
ليمو: ۶ عدد
شکر: ۴ قاشق غذاخوري
آب گازدار (بدون شکر): يک ليوان
طرز تهيه موهيتو:
۱. در ابتدا نعنا را به سليقه خود خرد کنيد. براي انجام اين کار از چند روش ميتوانيد استفاده کنيد که همگي به ذائقه شما بستگي دارد. نخست اينکه نعنا را با وسايلي مانند غذاساز يا گوشتکوب برقي خورد کنيد. يا اينکه ميتوانيد نعنا را به صورت ساتوري شده يا کوبيده شده استفاده کنيد. اما سعي کنيد برگهاي اين سبزي خوش بو در نوشيدي شما مشخص باشد.
۲. در قدم دوم، آب ليمو را بگيريد و آنرا در هر ليوان با نعنا مخلوط کنيد. اجازه بديد ليمو و نعنا به خورد هم بروند و رنگ سبزي نعنا بر ليمو غلبه کند.
۳. در قدم سوم، شکر و سودا را به ليمو و نعنا اضافه کنيد و هم بزنيد. اجازه دهيد نوشيدني شما در يخچال چندساعتي خنک شود و بعد از آن در موقع سرو، يخهاي قالبي را به ظروف خود اضافه کنيد.