خراسان/ مواد لازم
ماکارونی رشته‌ای -۳۰۰ گرم
   سیب‌زمینی  رنده شده - یک عدد متوسط
  هویج رنده شده  - یک عدد
  پیاز- 3عدد
  سویا -۱۰۰ گرم
  ادویه - به مقدار لازم
  رب – 3 قاشق غذاخوری
  آب‌نارنج – 3 قاشق غذاخوری
  گشنیز تازه خردشده – 3 قاشق غذاخوری
 طرز تهیه
1- برای آماده کردن سس ماکارونی ابتدا پیاز را به‌خوبی تفت دهید و سپس گشنیز تازه خردشده را به همراه سیب‌زمینی و هویج رنده شده به پیاز اضافه کنید.
2- بعد از خیس خوردن سویا و گرفتن آب اضافه آن می‌توانید آن را به ترکیب اضافه کنید.
3- در زمان تفت خوردن آب‌نارنج، رب و ادویه را اضافه کنید و چند دقیقه در ظرف را بگذارید تا سس به‌خوبی قوام یابد.
4- بعد از آب‌کشی کردن ماکارونی می‌توانید از ته‌دیگ سیب‌زمینی استفاده کنید و به‌صورت لایه‌لایه سس را روی ماکارونی بریزید و مدت ۴۵ دقیقه به آن اجازه دهید تا به‌خوبی پخته شود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar