جام جم/ در ایام کرونا و خانه‌نشینی اجباری خیلی‌ها حوصله‌شان سر رفته و به دنبال راهی می‌گردند تا هم خودشان را سرگرم کنند هم جای خالی تفریحات‌شان مانند رفتن به رستوران، کافه و... را پر کنند. بهترین راه برای حل این مشکل این است که خودتان دست به کار شوید و خوراکی‌های محبوب کافه‌ای‌تان را در خانه درست کنید. برای شروع بهتر است از چیزهای آسان با مواد قابل دسترس شروع کنید تا هم درصد خطای کارتان کمتر شود و هم زودتر به نتیجه برسید؛ البته بهتر است میزان کالری مواد را در نظر داشته باشید تا دچار اضافه وزن هم نشوید.
چی لازم دارم (برای 4 نفر):

  طالبی متوسط: یک عدد (200 کالری)
  آبلیموی تازه: 2 قاشق غذاخوری
  عسل: 2 قاشق غذاخوری ( 100 تومان)
  برگ نعنای تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری
  آب یا شیر: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
طالبی را شسته، پوست کنده، هسته‌اش را جدا کرده و به قطعات کوچک خرد کرده و در فریزر می‌گذاریم تا کاملا سرد شود و تا حدودی یخ بزند سپس آن را از فریزر درآورده و همراه آبلیموی تازه، آب یا شیر، عسل و برگ نعنای تازه و خرد‌شده در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته و هم می‌زنیم تا یکدست شود. غلظت آن باید معمولی باشد؛ یعنی نه شل و نه سفت. اگر شل بود کمی طالبی ‌یخ‌زده به آن اضافه می‌کنیم و اگر سفت بود کمی آب یا شیر که البته برای خوشمزه‌ترشدن اسموتی بهتر است از شیر استفاده کنیم. در این مرحله اسموتی ما آماده است و آن را در لیوان یا کاپ مخصوص ریخته و با برش‌های توت‌فرنگی تزیین کرده و سرو کنیم؛ البته این اسموتی باید خیلی خنک و سرد باشد اگر موقع سرو احساس کردیم خیلی خنک نیست می‌توانیم به آن کمی یخ خرد‌شده اضافه کنیم. (اگر زیاد باشد اسموتی مزه آب می‌گیرد)  

نکات آشپزی
اگر طالبی خیلی شیرین بود برای تهیه این اسموتی از یک قاشق غذاخوری عسل استفاده می‌کنیم تا شیرینی آن دل را نزند.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar