نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

وانيل ندارم، با چي کيک را طعم دار کنم؟

منبع
نمناک
بروزرسانی
وانيل ندارم، با چي کيک را طعم دار کنم؟

نمناک/ استفاده از وانيل در تهيه کيک باعث خوش عطر شدن کيک مي شود و بوي زهم تخم مرغ را مي گيرد و اگر دنبال جايگزين وانيل در کيک پختن هستيد حتما بايد بدنبال مواد و ادويه هايي برويد که عطر خوبي داشته باشند با ما همراه باشيد تا 5 مورد از اين مواد را به شما معرفي کنيم.
بهترين جايگزين وانيل در تهيه کيک:
پودر کاکائو
خواص پودر کاکائو : پودر کاکائو به کاهش فشار خون کمک مي کند و خطرات حمله قلبي و سکته مغزي را به شدت کاهش مي دهد.
نحوه استفاده: پودر کاکائو مي تواند عطر و بوي خاصي به کيک شما بدهد و براي استفاده از آن شما مي توانيد مقداري از آرد کم کنيد و 2 الي 3 قاشق پودر کاکائو اضافه کنيد البته اگر تمايل به درست کردن کيک کاکائويي داريد از اين روش استفاده کنيد.

 هل سابيده
خواص هل :هل به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک مي کند و به درمان ديابت و افسردگي نيز کمک مي کند اما اينها تنها خواص هل سبز نيستند و فوايد قابل توجهي در اين ريز خوش عطر وجود دارد.
نحوه استفاده :شما مي توانيد به جاي وانيل از يک قاشق هل سابيده شده استفاده کنيد و آن را به هنگام هم زدن تخم مرغ اضافه کنيد تا بوي زهم تخم مرغ را بگيرد.

دارچين
خواص دارچين:در يک دوره اي دارچين حتي بيشتر از طلا ارزش داشت ؛ اين ادويه، يکي از قديمي ترين ادويه هاي شناخته شده است در واقع اين ادويه محبوب پر از مزايا براي سلامتي است که شما را متعجب خواهد کرد
نحوه استفاده: دارچين را به مانند هل در زمان همزدن تخم مرغ به اندازه يک قاشق اضافه ميکنيم.

پوست پرتقال رنده شده
خواص پوست پرتقال: پوست پرتقال داراي خواص فراواني از جمله کاهش فشارخون، سرکوب افسردگي و اضطراب ، بهبود عملکرد قلب و ... است.
نحوه استفاده: پوست پرتقال يکي از بهترين جايگزين هاي وانيل مي باشد چون عطر بي نظيري به کيک مي دهد و براي استفاده شما بايد پوست نارنجي پرتقال را رنده کنيد و موقع هم زدن تخم مرغ به اندازه يک قاشق اضافه کنيد تا هم بوي زهم تخم مرغ را بگيرد و هم مزه پرتقالي به کيک بدهد.

گلاب
خواص گلاب: گلاب را  به جرات مي توان معجزه طبيعت ناميد. خواص و فوايد بسياري در اين عصاره قرار دارد که در درمان بسياري از درد ها و بيماري ها مي تواند موثر باشد
نحوه استفاده: مي توانيد از مقدار مايعات ديگر کيک کم کنيد و مقداري گلاب اضافه کنيد تا عطر و بوي خاصي به کيک شما بدهد.مثلا وقتي مي خواهيد يک ليوان شير به کيک اضافه کنيد مقداري از شير را کنار بگذاريد(حدود 1/4) و سپس به اندازه همان گلاب اضافه کنيد.


به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره