سرآشپز پاپیون/ نوشیدنی خنک مخصوص روزهای گرم تابستان که عطش شما رو از بین میبره
مواد لازم موهیتو کافی شاپی
لیمو ترش۸۰ الی ۱۰۰ گرم
برگ نعنا تازه۱۰ گرم
شکر۱ قاشق غذا خوری
لیموناد۳/۴ پیمانه
سیروپ موهیتو ۲ قاشق غذا خوری
یخ (در 7 قالب)۱۰۰ گرم
پوست لیمو ترش رنده شدهکمی
طرز تهیه موهیتو کافی شاپی
زمان تهیه ۳۰دقیقه
پوست لیمو ترش ها رو کامل بگیرید (چون اگر کامل نگیرید مزه نوشیدنی تون به تلخی میزنه) تخم های لیمو ها رو هم حتما حتما بگیرید چون باعث تلخی میشه
یخ ها رو در کیسه زیپ دار بریزید و با گوشت کوب خورد کنید .
برگ های تازه نعنا رو کاملا ریز و ساطوری کنید
حالا همه مواد (برگهای نعنا خورد شده و یخ خورد شده و شکر سیروپ موهیتو و لیموترش های پوست گرفته و خورد شده و لیموناد و مقدار خیلی کمی پوست لیمو) رو در مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید و در لیوان سرو کنید . اگر خواستین میتونید از صافی رد کنید
لیوان تون رو با تکه های یخ و چند برگ نعنا و برش های نازک لیمو ترش تزیین کنید نوش جان
سایر نکات موهیتو کافی شاپی
سیروپ موهیتو در مارک سن ایچ به صورت شیشه ای در بازار موجود هست

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar