آموزش تهيه پارافه هلو دسر تابستاني خوشمزه

سرآشپز پاپيون/ يه دسر خوشمزه تابستوني
مواد لازم پارافه هلو
هلو خردشده۱ پيمانه
خامه صبحانه۱ پاکت
پودر ژله هلو۱ پاکت
شکرنصف پيمانه
بستني۴ قاشق غذا خوري
پودر ژلاتين۲ قاشق غذا خوري
آب سردنصف پيمانه
دسر پارافه پارفه کرم هلو دسر هلو
طرز تهيه پارافه هلو
زمان تهيه ۳۰دقيقه
اول پودر ژله هلو رو با يک ونيم ليوان آبجوش حل کنين وهم بزنين تا ذراتش کاملا حل بشه..اگه ديدين کامل حل نشد يکم رو بخار کتري بذارين تا کاملا شفاف ويکدست بشه وبذارين کنار تا خنک بشه..
پودر ژلاتين رو روي نصف پيمانه آب سرد بپاشين وروي بخار بذارين تا بنماري بشه حالا هلو رو پوست بگيرين وريز خرد کنين
توي پارچ مخلوط کن يه پاکت خامه صبحانه(۲۰۰گرم) +۴ تا ۵ قاشق بستني وانيلي+ نصف پيمانه شکر+ژله آماده شده +ژلاتين بنماري شده رو بريزين وکاملا مخلوط کنين...
بعد هلوي خرد شده رو اضافه کنين..اينجا دست خودتونه که بخواين موقع خوردن تکه هاي هلو زير دندون بياد يا نه..اگه يکدست دوست داشتين يکي دو دور هم مخلوط کن رو بزنين تا هلوهام ميکس بشن..(بنظرم تکه هاي هلو توي دسر عين رانيش خوشمزگيشو دوبرابر ميکنه🤗 بازم سليقه ايه)
حالا قالبتونو با يه ذره پنبه يا دستمال کاغذي چرب کنين ومايه رو بريزين توش و۵ تا ۶ ساعت تو يخچال بذارين وتمام
ساير نکات پارافه هلو
حتما پوست هلو رو بگيرين ..
مقدار شکر به شيريني هلوهاتون بستگي داره اگه ديدين زياد شيرين نيستن يکي دوقاشق به مقدار شکرتون اضافه کنين..
ديگه عرض خاصي نيست درست کنين ولذت ببرين??