سرآشپز پاپیون/  یه دسر خوشمزه تابستونی
مواد لازم پارافه هلو
هلو خردشده۱ پیمانه
خامه صبحانه۱ پاکت
پودر ژله هلو۱ پاکت
شکرنصف پیمانه
بستنی۴ قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین۲ قاشق غذا خوری
آب سردنصف پیمانه
دسر پارافه پارفه کرم هلو دسر هلو
طرز تهیه پارافه هلو
زمان تهیه ۳۰دقیقه
اول پودر ژله هلو رو با یک ونیم لیوان آبجوش حل کنین وهم بزنین تا ذراتش کاملا حل بشه..اگه دیدین کامل حل نشد یکم رو بخار کتری بذارین تا کاملا شفاف ویکدست بشه وبذارین کنار تا خنک بشه..
پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه آب سرد بپاشین وروی بخار بذارین تا بنماری بشه حالا هلو رو پوست بگیرین وریز خرد کنین
توی پارچ مخلوط کن یه پاکت خامه صبحانه(۲۰۰گرم) +۴ تا ۵ قاشق بستنی وانیلی+ نصف پیمانه شکر+ژله آماده شده +ژلاتین بنماری شده رو بریزین وکاملا مخلوط کنین...
بعد هلوی خرد شده رو اضافه کنین..اینجا دست خودتونه که بخواین موقع خوردن تکه های هلو زیر دندون بیاد یا نه..اگه یکدست دوست داشتین یکی دو دور هم مخلوط کن رو بزنین تا هلوهام میکس بشن..(بنظرم تکه های هلو توی دسر عین رانیش خوشمزگیشو دوبرابر میکنه🤗 بازم سلیقه ایه)
حالا قالبتونو با یه ذره پنبه یا دستمال کاغذی چرب کنین ومایه رو بریزین توش و۵ تا ۶ ساعت تو یخچال بذارین وتمام
سایر نکات پارافه هلو
حتما پوست هلو رو بگیرین ..
مقدار شکر به شیرینی هلوهاتون بستگی داره اگه دیدین زیاد شیرین نیستن یکی دوقاشق به مقدار شکرتون اضافه کنین..
دیگه عرض خاصی نیست درست کنین ولذت ببرین??

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar