ایرنا/ با رعایت چند نکته ساده در خانه پیاز سوخاری درست کنید و از آن لذت ببرید.

مواد لازم:
پیاز: ۱ عدد درشت                 
آرد سوخاری طعم دار: ۱.۵ پیمانه
آرد سفید: ۱.۵ پیمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
شیر: ۱ پیمانه          
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ: ۱ عدد      
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. پیازها را حلقه‌ای خرد کنید. سپس به عرض حدود یک سانتی متر پیازها را برش عرضی بزنید و حلقه‌ها را از هم جدا کنید. حلقه‌های کوچک وسط پیاز مناسب سوخاری کردن نیست و بهتر است چند حلقه بزرگتر را استفاده کنید.
۲. نمک و آرد را با هم مخلوط کنید و در ظرف بریزید.

۳. حلقه‌های پیاز را داخل مخلوط آرد و نمک بچرخانید تا یک لایه آرد روی سطح پیازها بنشیند.
۴. سپس پیازها را تکان دهید تا آرد اضافه از روی آنها ریخته شود.
۵. شیر و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید و با چنگال به خوبی آنها را بزند تا یکدست شوند.

۶. سپس مخلوط زده شده شیر و تخم مرغ را به باقی مانده آرد اضافه کنید و مجدد مایه را به خوبی بزنید تا یکدست شود.
۷. سپس حلقه‌های پیاز آرد اندود شده را داخل مایه بریزید و پیازها را در خمیر بغلطانید تا یک لایه نازک از خمیر روی پیازها بنشیند.
۸. سپس حلقه‌ها را روی توری بچینید تا مایه اضافی از روی آنها بریزد.

۹. آرد سوخاری طعم‌دار شده را با پنیر پارمزان مخلوط کنید.
۱۰. حلقه‌های پیاز آغشته شده به خمیر را در آرد سوخاری طعم دار بغلطانید تا یک لایه کامل روی پیازها را آرد سوخاری بگیرد.
۱۱. سپس حلقه‌های پیاز آغشته به آرد سوخاری را داخل روغن داغ بیندازید . مقدار روغن باید به اندازه‌ای باشد که روی پیاز قرار گیرد.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar