طرز تهيه پياز سوخاري؛ طعمي جديد و جذاب
ايرنا/ با رعايت چند نکته ساده در خانه پياز سوخاري درست کنيد و از آن لذت ببريد.
مواد لازم:
پياز: ۱ عدد درشت
آرد سوخاري طعم دار: ۱.۵ پيمانه
آرد سفيد: ۱.۵ پيمانه
نمک: ۱/۲ قاشق چايخوري
شير: ۱ پيمانه
پنير پارمزان: ۱/۲ پيمانه
تخم مرغ: ۱ عدد
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
طرز تهيه و دستور پخت:
۱. پيازها را حلقهاي خرد کنيد. سپس به عرض حدود يک سانتي متر پيازها را برش عرضي بزنيد و حلقهها را از هم جدا کنيد. حلقههاي کوچک وسط پياز مناسب سوخاري کردن نيست و بهتر است چند حلقه بزرگتر را استفاده کنيد.
۲. نمک و آرد را با هم مخلوط کنيد و در ظرف بريزيد.
۳. حلقههاي پياز را داخل مخلوط آرد و نمک بچرخانيد تا يک لايه آرد روي سطح پيازها بنشيند.
۴. سپس پيازها را تکان دهيد تا آرد اضافه از روي آنها ريخته شود.
۵. شير و تخم مرغ را با هم مخلوط کنيد و با چنگال به خوبي آنها را بزند تا يکدست شوند.
۶. سپس مخلوط زده شده شير و تخم مرغ را به باقي مانده آرد اضافه کنيد و مجدد مايه را به خوبي بزنيد تا يکدست شود.
۷. سپس حلقههاي پياز آرد اندود شده را داخل مايه بريزيد و پيازها را در خمير بغلطانيد تا يک لايه نازک از خمير روي پيازها بنشيند.
۸. سپس حلقهها را روي توري بچينيد تا مايه اضافي از روي آنها بريزد.
۹. آرد سوخاري طعمدار شده را با پنير پارمزان مخلوط کنيد.
۱۰. حلقههاي پياز آغشته شده به خمير را در آرد سوخاري طعم دار بغلطانيد تا يک لايه کامل روي پيازها را آرد سوخاري بگيرد.
۱۱. سپس حلقههاي پياز آغشته به آرد سوخاري را داخل روغن داغ بيندازيد . مقدار روغن بايد به اندازهاي باشد که روي پياز قرار گيرد.