مجله کوروش/ ماست موسیر یکی از قدیمی‌ترین انواع دیپ در دنیاست. ماست موسیر را با انواع غذا و پلو و البته انواع چیپس می‌توانید میل کنید. خواص ماست موسیر و البته موسیر تازه و خشک هم برای تقویت سیستم ایمنی و سلامت بدن بی‌نظیر است. طرز تهیه ماست موسیر خانگی به علاوه چند خاصیت بی‌نظیر موسیر برای سلامت بدن را در اینجا بخوانید.


چی لازم داریم:
ماست: ۱ کیلوگرم
موسیر: ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

چجوری درست کنیم:

برای درست کردن ماست موسیر خانگی ابتدا باید موسیرها را در آب خیس کنید. بهتر است موسیرها را به مدت ۲۴ ساعت خیس کنید و سپس آبکش کنید. قسمت سیاه و سفت موسیرها را با چاقو جدا کنید و موسیرها را به اندازه دلخواه با چاقو یا در غذاساز خرد کنید.
یک پارچه نخی نازک و تمیز را روی یک قابلمه بیندازید و ماست را در آن بریزید. پارچه را به صورت کیسه گره بزنید و با همان ظرف به مدت ۵ ساعت در یخچال بگذارید تا آب اضافی ماست گرفته شده و تبدیل به ماست چکیده شود.
وقتی ماست آماده شده موسیرها را با ماست مخلوط کنید و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. ماست و موسیر را چند ساعت در یخچال بگذارید تا حسابی مزه‌دار شود. موقع سرو در صورت تمایل مقداری شوید تازه را ساطوری خرد کنید و به ماست موسیر اضافه کنید. ماست موسیر را در کنار انواع غذا به صورت دیش ساید یا به عنوان دیپ با انواع سبزیجات و خوراکی‌ها از استیک گرفته تا انواع چیپس سیب زمینی و ترتیلا و ذرت می‌توانید سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar