فوت و فن/ سالاد مرغ تایلندی بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می‌شود. طعمش هم با همه سالاد مرغ‌هایی که تاکنون خورده‌اید فرق دارد.
تعداد: ۶ نفر
زمان تهیه: ۲۰ دقیقه


چی لازم داریم:

نیم کیلوگرم مرغ پخته شده
۴ پیمانه آب
۱۷۰ گرم نودل
¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
¾ پیمانه شیر نارگیل
¼ پیمانه گشنیز تازه
¼ پیمانه آب لیموترش
یک قاشق غذاخوری شکر
¾ قاشق چایخوری نمک
¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک عدد خیار کوچک
پیازچه


چجوری درست کنیم:

استخوان و پوست مرغ‌ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته‌های باریک برش بزنید.
در یک قابلمه متوسط، آب را بگذارید بجوشد. نودل‌ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید ۵ دقیقه در آب بماند.
در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام‌زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ‌ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نودل‌ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل‌ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
 

ارزش غذایی
کالری: ۴۷۶
چربی: ۲۵ گرم
کلسترول: ۶۷ گرم
کربوهیدرات: ۳۰ گرم
فیبر: ۳ گرم
قند: ۲۱ گرم
پروتئین: ۳۵ گرم
سدیم: ۸۱۷ میلی‌گرم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar