چگونه مرغ زغالي درست کنيم؟

تبيان/ يکي از روشهاي درست کردن مرغ، به صورت زغالي ميباشد. پيشنهاد ميکنيم اگر از روشهاي قديمي براي تهيه مرغ خسته شده ايد، اين روش را حتما امتحان کنيد.
مرغ زغالي، يکي از غذاهاي پرطرفدار ميباشد که براي تهيه آن از يک تکه زغال استفاده ميشود. بو و طعم دودي اين غذا فوق العاده است. در ادامه طرز تهيه اين غذا را بيان ميکنيم.
چي لازم داريم:
گوشت سينهمرغ نيم کيلو
گشنيز و نعنا ۲۰۰ گرم
مايونز دو قاشق غذا خوري
ماست دو قاشق غذاخوري
روغن مايع به مقدار نياز
سير يک حبه
سرکه دو قاشق
فلفل سبز تند يک تا دو عدد
زغال يک تکه
چجوري بپزيم:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنيد. روغن را داغ کنيد و فلفل و سير ريز شده را در آن کمي تفت دهيد، مرغ را به تکههاي مربع شکل خرد کرده و در روغن ريخته، همراه مواد تفت دهيد. در ظرفي ماست، سرکه، مايونز، گشنيز و نعناي ساطوري شده را مخلوط کرده، در اين هنگام روي حرارت متوسط، مرغ را سرخ کنيد تا روغن بياندازد و در واقع مغز پخت شود.
براي گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن اين مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روي ذغالها بريزيد و به محض دود کردن سريع درب ماهي تابه رو بگذاريد و اجازه دهيد مرغها حسابي دودي و زغالي شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقيقه بعد بر نداريد، زمان بدهيد تا مرغها مزه دود را به خودشان بگيرند.
سس آماده شده را روي مرغ بريزيد و با هم مخلوط کنيد. سپس تکه زغالي را روي حرارت سرخ کنيد. روي يک نعلبکي يا پياله فويل بکشيد و وسط ماهي تابه بگذاريد.
يک يا دو تکه زغال را روي حرارت داغ کنيد و بعد از اينکه سرخ شد آن را روي فويل نعلبکي قرار دهيد.
براي گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن اين مرغ، دو سه قطره از روغن مرغ را روي ذغالها بريزيد و به محض دود کردن سريع درب ماهي تابه رو بگذاريد و اجازه دهيد مرغها حسابي دودي و زغالي شوند. درب ظرف رو تا ۱۵ دقيقه بعد بر نداريد، زمان بدهيد تا مرغها مزه دود را به خودشان بگيرند.
نکات مهم:
در اين مرغ ميتوان همراه سس آب و مقداري زعفران هم اضافه کرد.
مقدار سس مايونز و آب، به تعداد مرغها بستگي دارد و هر چه مرغ بيشتر باشد، سس و آب آن هم بايد بيشتر باشد.
اين غذاي خوشمزه را ميتوانيد با بلدرچين و کبک هم تهيه کنيد.