نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

چطور خورشت قيمه مجلسي درست کنيم؟

منبع
ايرنا
بروزرسانی
چطور خورشت قيمه مجلسي درست کنيم؟

ايرنا/ اين گزارش را مو به مو بخوانيد و اجرا کنيد؛ قطعا از طعمي که مي‌سازيد پشيمان نمي‌شويد و لذت مي‌بريد.

چي لازم داريم:

  • گوشت خورشتي: ۶ تکه
  • پياز: يک عدد
  • لپه: ۲ پيمانه
  • زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • رب:۳ تا ۴ قاشق غذاخوري
  • ليمو عماني: ۳ عدد
  • سيب زميني خلالک به مقدار دلخواه
  • زعفران دم کرده: ۳ قاشق چاي‌خوري
  • پودر دارچين: يک قاشق چاي‌خوري
  • هل: دو عدد
  • پودر گل سرخ: به مقدار کم

چجوري درست کنيم:

۱. ابتدا پياز را تفت مي‌دهيم و وقتي طلايي شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت مي‌دهيم تا زماني که گوشت سفيد شود.

۲. سپس مقداري آب به گوشت اضافه مي‌کنيم و اجازه مي‌دهيم تا آرام بپزد.

۳. لپه را که از قبل خيس کرده بوديم خالي کرده و مي‌گذاريم در ظرف ديگري بپزد.

۴. وقتي لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور مي‌ريزيم و لپه را به گوشت اضافه مي‌کنيم.

۵. رب و ليمو عماني را به آن اضافه کرده و مقداري نمک مي‌زنيم و اجازه مي‌دهيم آرام بپزد.

۶. سپس دارچين، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه مي‌کنيم و وقتي خورشت روغن انداخت و ليمو عماني‌ها نرم شدند، قيمه آماده است.

۷. سيب زميني‌ها را هم خلالي و سرخ کنيد يا از چيپس خلالي استفاده کنيد.

فوت و فن‌ها:

- ليمو عماني را از قبل در آب جوش قرار دهيد و چند سوراخ در آن ايجاد کنيد تا تلخي آن گرفته شود.

- رنگ خوب خورشت يکي از نکات مهم است. مي‌توانيد رب را قبل از اضافه کردن با کمي روغن تفت دهيد تا رنگ بهتري داشته باشد.

- لپه را حتما از يک روز قبل خيس کنيد تا هم سريع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.

- هرچه پيازداغ بيشتر باشد قيمه خوشمزه‌تر خواهد شد (البته زياده‌روي نکنيد)

- دارچين مي‌تواند طعم بسيار خوبي را به قيمه بدهد، از دارچين غافل نشويد و اين ادويه يا يک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنيد.

- گوشت را با پياز و ادويه به خوبي تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.

- توجه داشته باشيد که خورشت قيمه براي جا افتادن حتما بايد حداقل ۴ ساعت با دماي پايين روي شعله باشد.

 - اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ مي‌تواند طعم متفاوتي را به خورشت بدهد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar