نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

طرز تهيه کيک خيس شکلاتي با يک روش ساده و کم خرج

منبع
روزياتو
بروزرسانی
طرز تهيه کيک خيس شکلاتي با يک روش ساده و کم خرج

روزياتو/ خوردن کيک خيس شکلاتي مثل خود معجزه است! احتمالا شما تا به حال کيک خيس خورده ايد يا ممکن است نخورده باشيد و دلتان مي خواهد هر چه زودتر خودتان آن را تهيه کنيد و به عنوان عصرانه يا ميان وعده نوش جان نماييد. کيک خيس خيلي خوشمزه است، بافت نرمي دارد و همان طور که از نامش پيداست يک کيک مرطوب و خيس است. روش تهيه و آموزش کيک خيس شکلاتي متنوع است اما ما در اينجا تصميم داريم راحت ترين و ارزان ترين روش را به شما آموزش دهيم.

کيک خيس شکلاتي را با کره يا گاناش هم تهيه مي کنند که در هر کدام طعم متفاوتي را خواهيد چشيد. در اين دستور پخت، شما با روغن نباتي که ارزان تر و در دسترس تر است کيک خود را طبخ مي کنيد.

چي لازم داريم:

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: يک پيمانه
شير: دو پيمانه
روغن نباتي: يک پيمانه
آرد: دو پيمانه
کاکائو: ۴ قاشق غذاخوري
بيکينگ پودر: يک بسته
 
چجوري درست کنيم:

شکر، شير و کاکائو را در يک کاسه يا ظرف گود بريزيد و هم بزنيد.
يک پيمانه از اين ترکيب را برداريد و کنار بگذاريد.
روغن نباتي را به باقي مانده ترکيب اضافه کرده و خوب هم بزنيد.
حالا تخم مرغ ها را يکي يکي اضافه کنيد و هم بزنيد.
در اين مرحله، آرد و بيکينگ پودر را اضافه کنيد و تا يکنواخت شدن مواد مدام هم بزنيد.
مخلوط را در يک ظرف آغشته به روغن در ابعاد ۲۳ در ۳۰ سانتي متر بريزيد.
فر را از قبل در دماي ۱۸۰ درجه سانتي گراد گرم کنيد و سپس کيک را داخل آن بگذاريد. پخت کيک بايد تا زماني ادامه داشته باشد که وقتي خلال دندان را در کيک فرو مي کنيد، تميز بيرون بيايد.
کيک را از فر بيرون بياوريد و ۵ دقيقه کنار بگذاريد. حالا خلال دندان را داخل کيک فرو کرده و سوراخ هاي کوچک ايجاد کنيد. (اين کار براي اين است که سس بتواند به خوبي جذب کيک شود.)
حالا يک پيمانه موادي که قبلا جدا کرده بوديد را روي کيک بريزيد.
روي ظرف کيک را با يک کيسه نايلوني بپوشانيد و آن را کنار بگذاريد تا خنک شود.
کيک خيس شما آماده خوردن با يک چاي تازه دم و داغ است. نوش جان

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره