روزیاتو/ خوردن کیک خیس شکلاتی مثل خود معجزه است! احتمالا شما تا به حال کیک خیس خورده اید یا ممکن است نخورده باشید و دلتان می خواهد هر چه زودتر خودتان آن را تهیه کنید و به عنوان عصرانه یا میان وعده نوش جان نمایید. کیک خیس خیلی خوشمزه است، بافت نرمی دارد و همان طور که از نامش پیداست یک کیک مرطوب و خیس است. روش تهیه و آموزش کیک خیس شکلاتی متنوع است اما ما در اینجا تصمیم داریم راحت ترین و ارزان ترین روش را به شما آموزش دهیم.

کیک خیس شکلاتی را با کره یا گاناش هم تهیه می کنند که در هر کدام طعم متفاوتی را خواهید چشید. در این دستور پخت، شما با روغن نباتی که ارزان تر و در دسترس تر است کیک خود را طبخ می کنید.

چی لازم داریم:

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: دو پیمانه
روغن نباتی: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: یک بسته
 
چجوری درست کنیم:

شکر، شیر و کاکائو را در یک کاسه یا ظرف گود بریزید و هم بزنید.
یک پیمانه از این ترکیب را بردارید و کنار بگذارید.
روغن نباتی را به باقی مانده ترکیب اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر را اضافه کنید و تا یکنواخت شدن مواد مدام هم بزنید.
مخلوط را در یک ظرف آغشته به روغن در ابعاد ۲۳ در ۳۰ سانتی متر بریزید.
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سپس کیک را داخل آن بگذارید. پخت کیک باید تا زمانی ادامه داشته باشد که وقتی خلال دندان را در کیک فرو می کنید، تمیز بیرون بیاید.
کیک را از فر بیرون بیاورید و ۵ دقیقه کنار بگذارید. حالا خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و سوراخ های کوچک ایجاد کنید. (این کار برای این است که سس بتواند به خوبی جذب کیک شود.)
حالا یک پیمانه موادی که قبلا جدا کرده بودید را روی کیک بریزید.
روی ظرف کیک را با یک کیسه نایلونی بپوشانید و آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
کیک خیس شما آماده خوردن با یک چای تازه دم و داغ است. نوش جان

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar