عصرانه/ کيک بادام با سس کارامل، بينظير در طعم و رنگ

مجله قرمز/ کيک بادام خيس خورده در سس کارامل (تارت AKA Toscaka) يکي از دسرهاي رويايي است که من واقعا آن را دوست دارم. اين يک کيک مخصوص جشن است که سرشار از عطر و طعم کارامل است که کاملا با بادام پوشيده شده و يک سس کارامل که روي آن ريخته شده آن را کامل ميکند. اوه چقدر وسوسه انگيز است!
من عاشق اين هستم که چيزي متفاوت در کيکي که حالت عادي درست ميکنم، وجود داشته باشد. حتي اگر کيک بدون تزئين باشد و اين کيک تنها يک کيک يک لايه است اما باز هم خوشمزه است. کيک بادام سرشار از طعم و مزههاي غني و متفاوت است. من چنين ترکيبي از چند نوع ماده را دوست دارم که با سس کارامل غليظ و بادامهاي پرک شده تزئين شده است.
مواد لازم:
۳/۴ پيمانه (۱۷۰ گرم) کره بدون نمک، نرم شده
۱ قاشق چايخوري اسانس وانيل
۱/۲ پيمانه (۱۰۰ گرم) شکر سفيد
۱/۲ (۱۲۰ ميلي ليتر) کارامل غليظ شيري (dulce de leche)
۳ عدد تخم مرغ بزرگ
۱/۲ پيمانه (۱۲۰ ميلي ليتر) شکر
۱ و ۱/۲ پيمانه (۱۸۸ گرم) آرد همه کاره
۱/۲ پيمانه (۴۸ گرم) آرد بادام
۲ قاشق چايخوري بيکينگ پودر
۱/۴ قاشق چايخوري نمک
۱ پيمانه (۱۱۰ گرم) بادام پرک شده، کمي تست شده
۱/۲ قاشق چايخوري نمک دريا
سس کارامل
۱ پيمانه شکر سفيد (۲۰۰ گرم)
۱/۴ پيمانه (۶۰ ميلي ليتر) آب
۱/۲ پيمانه خامه غليظ
۴ قاشق غذاخوري (۵۷ گرم) کره بدون نمک
۱ قاشق چايخوري اسانس وانيل
طرز تهيه کيک بادام
فر را از قبل با حرارت ۳۳۵ درجه فارنهايت يا (۱۶۸ درجه سانتي گراد) گرم کنيد. يک قالب گرد را با کره چرب کنيد، ته آن را يک کاغذ مخصوص فر بگذاريد و کاغذ را کرهاي کنيد.
در کاسه همزن ثابت قطعه همزن را بگذاريد، کره، شکر و کارامل غليظ را روي سرعت بالا تا زماني که پف و صاف شود هم بزنيد.
تخم مرغها و اسانس وانيل را اضافه کنيد و روي سرعت بالا هم بزنيد تا زماني که خامهاي شود، به آرامي با شير بهم بزنيد (مخلوط ممکن است يکدست به نظر نيايد اما خوب است).
در يک کاسه مخلوط متوسط آرد، آرد بادام، بيکينگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنيد. مخلوط آرد را الک کنيد و به ارامي به بقيه مواد اضافه کنيد و به آرامي هم بزنيد تا حدي که فقط ترکيب شود.
خمير را درون قالب ريخته و با قاشق يا ليسک سطح آن را صاف کنيد. در فر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقيقه بپزيد، لبهها را بايد تست کنيد اما مرکز آن به آرامي پخته و ديرتر ميپزد.
در عين حال سس کارامل را آماده کنيد.
براي تهيه سس کارامل
در يک ماهيتابه سس (کف ماهيتابه نبايد تيره باشد بنابراين شما ميتوانيد سايه کارامل را ببينيد)، شکر را گرم کنيد، نمک و آب را روي حرارت متوسط به بالا در حال هم زدن اضافه کنيد تا شکر حل شود.
وقتي که مخلوط به جوش آمد، هم زدن را متوقف کنيد و اجازه دهيد مخلوط بجوشد تا زماني که رنگ کهربايي تيره بگيرد، با دقت محلول را دوراني هم بزنيد (اين کار طول ميکشد، بنابراين صبور باشيد). ميتوانيد دستور سس کارامل نمکي را در همين سايت ببينيد.
اولين بار که حباب زد و بخار کرد يک سايه روشن دارد، سپس به حباب زدن ادامه خواهد داد، اما حبابها کوچکتر خواهند شد و به آرامي به رنگ زرد در خواهد آمد، سپس نارنجي، بعدا يک نارنجي قرمز تيره خواهد شد و اين چيزي است که شما به دنبال آن هستيد.
وقتي که به رنگ کهربايي تيره رسيد، فورا کره را به آن اضافه کنيد و بهم بزنيد تا زماني که کره ذوب شده باشد سپس فورا از گرما برداريد.
با دقت خامه را در آن بريزيد و فورا با همزن دستي هم بزنيد تا ترکيب شود (حباب خواهد زد). به هم بزنيد تا زماني که مخلوط صاف شود سپس آن را در يک کاسه يا شيشه بريزيد بنابراين ديگر پختن ادامه نخواهد يافت.
کيک را بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقيقه از فر برداريد سپس با خلال دندان به آرامي سوراخ کنيد. به آرامي و به طور مساوي سس کارامل را روي کيک بريزيد (چند قاشق غذاخوري را قبل از سرو نگه داريد تا روي آن بريزيد). روي آن را بادام بپاشيد.
کيک را به فر برگردانيد و بپزيد تا زماني که تمام آن بپزد، حدود ۱۵ دقيقه يا بيشتر.
کيک را از فر برداريد و اجازه دهيد به مدت ۱۰ دقيقه ثابت بماند سپس يک چاقو را اطراف لبههاي کيک بزنيد تا برداشته شود و از قالب گرد جدا کنيد. روي آن را نمک دريا بپاشيد، گرم سرو کنيد يا به طور کامل خنک کنيد و در يک ظرف دردار نگهداري کنيد.
منبع:cookingclassy