نماد آخرین خبر

«تاکوي فاهيتاي مرغ» خوردن داره!

منبع
بروزرسانی
«تاکوي فاهيتاي مرغ» خوردن داره!

مجله قرمز/ تاکوها بسيار خوشمزه و پرطرفدار هستند و اين موضوع از هيچ فردي پوشيده نيست. اما زماني که صحبت از تاکوي فاهيتاي مرغ سالم به ميان مي‌آيد، تجربه طعم لذيذتري در ذهن تداعي مي‌شود! تاکوي فاهيتاي مرغ، غذايي سالم، خوشمزه و همه پسند است که روش تهيه سريع و آساني هم دارد. اگر زمان کافي براي پخت غذاهاي پردردسر نداشته، تمايل به پخت غذاي آسان و سريع داريد و يا از رژيم غذايي کم کالري پيروي مي‌کنيد، اين دستور پخت تاکوي فاهيتاي مرغ، ناجي شما خواهد بود. در اين پست با مجله قرمز همراه باشيد تا درمورد اين نوع تاکوهاي خوشمزه و سالم بيشتر بدانيد و نحوه تهيه تاکوي فاهيتاي مرغ سالم را نيز بياموزيد.
چگونه تاکوي فاهيتاي مرغ خوشمزه و سالم بپزيم؟
براي تهيه تاکوي فاهيتاي مرغ، نياز به تعدادي مخلفات ساده داريد. اين ليست شامل مقداري سبزيجات فاهيتاي منجمد شده، مقداري گشنيز، چيپس ذرت، مرغ سالم و بدون چربي هستند. مورد ديگري که اختياري است اما براي خوشمزه شدن تاکوي فاهيتاي مرغ، ضروري در نظر گرفته مي‌شود، سس ليموي آووکادو است!
مشخصات تاکوي فاهيتاي مرغ سالم:
وعده:                                         غذاي اصلي
زمان پخت:                                  ۱۵ دقيقه

زمان مورد نياز براي تهيه مواد:          ۱۵ دقيقه
تعداد پس از پخت:                          ۴ عدد
مقدار کالري يک تاکو:                     ۱۳۳ کالري
مواد لازم براي تهيه تاکوي فاهيتاي مرغ سالم:
۲ فنجان مرغ خورد شده و يا مرغ فاهيتاي يخ زده
۱ ½ فنجان سبزيجات فاهيتاي يخ زده
۴ چيپس ذرت (برگه تاکو)
¼ فنجان برگ گشنيز تازه
۴ قاشق غذاخوري سس ليموي آووکادو (دلخواه)
نحوه پختن مرغ براي تهيه تاکوي فاهيتاي مرغ سالم:
براي پختن مرغ در اين غذا، توصيه مي‌کنيم يک مرغ کامل را بر روي آتش بپزيد. گزينه دوم اين است که باريکه‌هاي فاهيتاي مرغ يخ زده ارگانيک خريداري کنيد. دقت کنيد که تهيه فاهيتاي مرغ بسيار ساده است.
دستور العمل تهيه تاکوي فاهيتاي مرغ سالم:
ابتدا بايد مرغ را در ماهيتابه با درجه حرارت متوسط، داغ کنيد. زماني که مرغ به اندازه کافي داغ شد، آن را در برگه‌هاي ذرت (برگه‌هاي تاکو) قرار دهيد. در مرحله بعد، سبزيجات فاهيتا را داغ کنيد تا زماني که نرم شوند. پس از اينکه از نرمي آن‌ها اطمينان يافتيد، مي‌توانيد آن‌ها را نيز در کنار مرغ‌ها درون برگه‌هاي تاکو قرار دهيد.

حال، بر روي هر برگه‌ي تاکو، برگ گشنيز تازه را اضافه کنيد. اگر سس ليموي آووکادو تهيه کرده‌ايد نيز براي بخشيدن طعم بهتري به اين ترکيب، مي‌توانيد بر روي آن بي‌افزائيد. پس از افزودن سس، تاکوهاي فاهيتاي مرغ براي سرو کردن آماده هستند و مي‌توانيد از خوردنشان لذت ببريد!
جالب است بدانيد که هر يک عدد تاکوي فاهيتاي مرغ، حدود ۱۳۳ کالري دارد و مي‌توانيد چند عدد از آن را ميل کنيد و نگران چاق شدن نباشيد. روش ديگر براي سرو تاکو، سرو آن به همراه سالاد است که ترکيب خوش طعمي را به ارمغان مي‌آورد.

پختن تاکوي فاهيتاي مرغ براي زماني که مهمان داريد، عالي است و حتي مي‌تواند غذايي سبک براي شام آخر هفته باشد. برخي آن را به عنوان ناهار نيز در کنار سالاد مصرف مي‌کنند.

اگر اين دستور را براي تهيه‌ي تاکوي فاهيتاي مرغ سالم به کار برده‌ايد و يا شيوه ديگري براي پخت اين غذا مي‌شناسيد، در صورت تمايل مي‌توانيد تجربيات خود را با قسمت آشپزي مجله قرمز نيز به اشتراک بگذاريد.
منبع: yummly

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره