نماد آخرین خبر

تخم مرغ مديترانه‌اي را سه سوته درست کنيد

منبع
بروزرسانی
تخم مرغ مديترانه‌اي را سه سوته درست کنيد

مجله قرمز/ اين غذاي مديترانه اي جالب هم به عنوان غذايي براي گياهخواران مناسب است و هم غذايي براي گوشت خواران. جالب است بدانيد که اين دستور تهيه تخم مرغ مديترانه اي تنها ۳۰۴ کالري دارد که وعده‌ي غذايي مناسبي را براي افرادي که رژيم غذايي دارند، رقم خواهد زد. با مجله قرمز همراه باشيد تا طرز تهيه تخم مرغ مديترانه اي را بياموزيد.
مواد لازم براي تهيه تخم مرغ مديترانه اي
۱ ½ قاشق غذاخوري روغن پختني
۳ حبه سير
۱ پياز متوسط
۳ هالاپينيو (فلفل سبز مکزيکي)

۱ قوطي (۷۹۴ گرم)گوجه قطعه قطعه شده‌ي کم سديم
½ قاشق چاي خوري زيره
½ قاشق چاي خوري پاپريکا
½ قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
½ قاشق چاي خوري نمک
۴ تخم مرغ بزرگ
¼ دسته جعفري خرد شده
۱۷۰ گرم هويج کوچک
۲۲۷ گرم حمص (خريداري شده از فروشگاه)
۱ فلفل دلمه‌اي متوسط که بايد آن را برش بزنيد
۱ خيار متوسط، که آن را دراز دراز ببريد
* اين مواد براي ۴ نفر کافي است.
دستور العمل پخت تخم مرغ مديترانه اي
براي تهيه تخم مرغ مديترانه اي ابتدا نياز است يک ماهيتابه را بر روي شعله متوسط داغ کنيد. پس از داغ شدن ماهيتابه به مقدار کافي، ۱ ½ قاشق غذا خوري روغن سرخ کردني را در درون ماهيتابه بريزيد. تا زماني که روغن نيز در درون ماهيتابه داغ مي‌شود، به سرعت سيرها را ريز کنيد؛ پيازها را قطعه قطعه کنيد؛ تخم‌هاي هالاپينيو را جدا نموده و خود هالاپينيو را خورد کنيد. اين مواد را به درون روغن داغ بريزيد و اندکي نمک به آن اضافه نمائيد. حال به مدت ۶ دقيقه آن‌ها را سرخ کنيد تا نرم شوند.
 
اکنون بايد گوجه‌هاي قطعه قطعه شده‌ي کم سديم را با زيره، فلفل قرمز و پودر فلفل قرمز به همراه نمک، به اين ترکيب اضافه کرده و همه‌ي آن‌ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند. اين ترکيب را نيز به مدت ۴ دقيقه سرخ کنيد.

تخم مرغ‌ها را مستقيماً در درون گوجه‌ها بشکنيد. دما را اندکي کمتر از متوسط قرار دهيد. درپوش ماهيتابه را بگذاريد تا به مدت ۵ دقيقه بپزد و يا تا زماني که تخم مرغ‌ها به ميزاني که تمايل داريد، پخته شوند.

اکنون روي آن را با جعفري تزئين کنيد. تخم مرغ مديترانه اي پخته شده را در کنار پيتا، هويج کوچک، فلفل، خيار و حمص، سرو کنيد. ماست يوناني نيز طعم خوبي در کنار اين غذا خواهد داشت و مي‌توانيد آن را نيز در کنار غذاي خود قرار دهيد. از نان پيتا مي‌توان براي لقمه کردن تخم مرغ و حمص استفاده کرد. سبزيجات را نيز مي‌توانيد در حمص يا ماست فرو کرده و نوش جان کنيد.

علاوه بر اين مي‌توانيد نان پيتاي خود را به صورت تست سرو نمائيد. براي اين کار بايد فر و يا تستر را در دماي ۱۷۷ درجه سانتي گراد (۳۵۰ درجه فارنهايت) استفاده کنيد. نان پيتا را به مدت ۵ الي ۷ دقيقه تست کنيد و حال مي‌توانيد آن را با تخم مرغ مديترانه اي خود سرو نمائيد.

حقايق تغذيه‌ اي تخم مرغ مديترانه اي
کالري: ۳۰۴ کالري
چربي کل: ۱۶ گرم
چربي اشباع شده: ۳ گرم
چربي اشباع نشده مونو: ۵ گرم
کلسترول: ۲۱۲ ميلي گرم
سديوم: ۷۲۱ ميلي گرم
کربوهيدرات: ۲۸ گرم
فيبر رژيمي: ۷ گرم
قند: ۱۱ گرم
پروتئين: ۱۲ گرم
پتاسيوم: ۸۲۸ ميلي گرم
آهن: ۱۷%
ويتامين A: 144%
ويتامين C: 75%
کلسيوم: ۱۱%
منبع: myfitnesspal
 
 
 
 

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره