بادام بوداده دارچيني، مغزي و خوشمزه

مجله قرمز/ بادام بوداده يکي از تنقلات محبوب اکثر مردم جهان است و پاي ثابت تنقلات روزهاي تعطيل و آخر هفته. بادام بو داده دارچيني يکي از نمونههاي خوشمزه و دوست داشتني آن است که شما نيز طعم آن را خواهيد پسنديد. ساختن اين بادامها بسيار آسان است و طعم آن بسيار لذيذ.
شما باور نخواهيد کرد که پس از درست کردن اين بادام بوداده، با چه سرعتي در خانه ناپديد خواهند شد. خب معلوم است که هيچ کس نميخواهد آنها را از دست بدهد. اما نکته جالب در مورد آنها اين است که علاوه بر خوشمزگي بسيار هم مغذي و پر خاصيت هستند به خصوص که رويه دارچيني دارند.
براي درست کردن بادام بو داده سعي کنيد از بادام خوب و مرغوب استفاده کنيد چون در واقع ماده تشکيل دهنده اصلي آن بادام است. شما ميتوانيد از اين بادامهاي خوشمزه و عالي براي انداختن در بارهاي پروتئيني يا پروتئين شيک هم استفاده کنيد تا تاثيري چند جانبه بر مکمل پروتئيني شما داشته باشد.
اين بادام دارچيني شيرين ميتواند يک هديه خوب براي دوستان نيز باشد. شما ميتوانيد آنها را در شيشههاي کوچک ريخته و دور شيشه را تزئين کنيد و به مناسبتهاي مختلف به دوستانتان هديه دهيد. باور کنيد آنها خوشحال خواهند شد و تشکر ويژهاي از شما خواهند کرد.
نمونه ديگري که من خيلي دوست دارم مخلوط ادويه چاي است که من از ۱ و ۱/۲ قاشق چايخوري دارچين، ۳/۴ قاشق زنجبيل خشک، ۳/۴ قاشق چايخوري هل، ۱/۴ قاشق چايخوري پودر ميخک و ۱/۸ قاشق چايخوري پودر فلفل استفاده کردم. اين طعمها مثل نمونه معمول من نيستند اما هنوز هم خيلي خوشمزه هستند.
اين بادامهاي شيرين دارچيني يکي از بهترين تنقلات تعطيلات زمستاني است که شما حتما آن را خواهيد پسنديد و وقتي يکبار آن را درست کنيد براي سالهاي سال درست کردن آن را ادامه خواهيد داد.
مواد لازم براي بادام بوداده
۱/۲ پيمانه (۱۱۰ گرم) شکر قهوهاي روشن
۱/۲ پيمانه (۱۰۰ گرم) شکر دانه درشت
۲ و ۱/۲ قاشق چايخوري دارچين سايگون (دارچين خوراکي)
۳/۴ قاشق چايخوري نمک درياي ريز
۴ پيمانه (۶۰۰ گرم) بادام سفيد نشده
۱ عدد سفيده تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق چايخوري آب
۲ قاشق چايخوري عصاره وانيل
دستورالعمل تهيه بادام بوداده دارچيني
فر را تا دماي ۲۵۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. يک سيني فر ۱۸ در ۱۳ اينچ را با کاغذ مخصوص فر يا پوشش سيليکوني مخصوص سيني فر بپوشانيد.
در يک کاسه متوسط، شکر قهوهاي، شکر دانه درشت، دارچين و نمک دريا را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.
بادامها را در يک کاسه بزرگ بريزيد
در يک کاسه کوچک سفيده تخم مرغ، آب و وانيل را بهم بزنيد تا خوب کف کند. اين مخلوط را در کاسه بادامها بريزيد تا روي بادامها را به طور يکسان پوشش دهد.
مخلوط شکر و دارچين را روي بادامها بريزيد تا روي آنها را بپوشاند. اين بادامها را روي سيني فر که از قبل آماده شده، پخش کنيد.
بادامهاي دارچيني را در فر بپزيد، هر ۱۵ دقيقه يکبار آنها را بهم بزنيد (سه بار در طول پخت اين کار را انجام دهيد)، کل زمان پخت ۶۰ دقيقه است.
آنها را از فر خارج کرده اجازه دهيد تا خنک شوند سپس در ظرف دردار ريخته و به مدت يک هفته نگه داريد.
منبع: cookingclassy