مجله قرمز/ مواد لازم:
۶ عدد چای کیسه‌ای ریحان (یا ۶ قاشق چای ریحان)
۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب (تصفیه نشده، خام همراه با مادر سرکه)
۱/۲ قاشق غذاخوری پودر کلسیم- منیزیم
۱/۲ قاشق چایخوری پودر دارچین ارگانیک
۱ پینچ بزرگ از نمک هیمالیا یا نمک دریا
۳ قاشق غذاخوری عسل خام
۹ قاشق غذاخوری دانه‌های چیا
۱ تا ۲ قطره اسانس روغنی نعناع
طرز تهیه:
۵ پیمانه آب تصفیه شده را با چای ریحان بجوشانید. وقتی که به جوش آمد، دما را پایین بیاورید و اجازه دهید چای به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم کند.
با سرکه سیب، پودر کلسیم منیزیم (تعجب نکنید اگر حباب زد)، پودر دارچین و نمک مخلوط کنید.
گاز را خاموش کنید و ۸ تا ۱۰ تکه یخ را اضافه کنید. اجازه دهید کمی بماند تا به دمای اتاق برسد.
۳ قاشق غذاخوری عسل خام، ۹ قاشق غذاخوری دانه‌های چیا را همزمان به آن اضافه کنید. مرتبا آن را بهم بزنید تا مخلوط شود. اسانس روغنی نعناع را اضافه کنید.
مطمئن شوید که این ژل به طور کامل مخلوط شده است و در بخش سرد یخچال قرار دهید. قبل و در هنگام ورزش در عوض اسنک یا یک بطری بزرگ آب بنوشید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar