آموزش تهيه پيتزاي گوشت و قارچ خانگي

کوکپد/ مواد لازم
خمير پيتزا ،:
آرد به ميزان لازم
نصف پيمانه شير
خمير مايه1ق غذ
ماست2ق غ
سير2حبه
1 ق چ نمک
1 ق غ شکر
روغن3ق غ
موادپيتزا
2 عدد فلفل دلمه اي
نيم کيلو قارچ
300 گرم گوشت چرخ کرده
2 ق غ رب
نمک فلفل آويشن پودر پاپريکا
سس گوجه مقداري
مراحل
شير و گرم ميکنيم خمير مايه و شکر را بهش اضافه ميکنيم ميذاريم تا خمير مايه عمل بياد و روي شير کف کند شير نبايد خيلي داغ و خيلي سرد باشه بايد دماي باشه که انگشت گرماي آن را حس کنه ولي نسوزونه
بعد از گذشت ۱۵ دقيقه که خمير مايه پف کرد روغن مايع و ماست رو بهش اضافه ميکنيم و همچنين سير رنده شده اين سير بوي عطر خيلي خوب بهش ميده و آرد رو کم کم بهش اضافه ميکنيم تا جايي که خمير و منسجم باشد البته مواظب باشيد اين آرد زيادي به خمير تون نزنيد فکر کنم حدوداً ۳ پيمانه لازم داشته باشيم همه ۳ پيمانه آرد را يکجا نريزين کمکم بريزين ممکنه براي شما دو نيم پيمانه لازم داشته باشه بستگي به آرد دارد
بعد از اينکه خميرتون منسجم شد حدود ۱۰ دقيقه ورز بدين تا نرم و لطيف بشه بعد خمير رو ميزارين توي ظرفي که کف آن روغن زديم و روش و سلفون مي کشيم ميذاريم دو ساعت استراحت کنه
خميررو کف ظرف به دلخواه گرد يا مستطيل پهن ميکنيم روي خمير را با چنگال ميزنيم تا خمير پف نکنه بعد نصف قاشق رب گوجه رو با يکم سس گوجه فرنگي نمک و فلفل پاپريکا آويشن و سير توي ماهي تابه تفت ميديم بعد روي خمير مون با فرچه ميماليم بعد موادمون رو که آماده کرديم روي خمير ميزاريم مواد منم گوشت و قارچ بود که مثل مايه ماکاروني آماده کردم پياز رو تفت دادم گوشت را اضافه کردم تف که خورد نمک و فلفل و آويشن و رب گوجه اضافه کردم اگر خواستين مثل من قارچ زياد بريزين بيشتر قارچ روتفت بدينو بعد به گوشت اضافه کنيد
بقيه قارچ و براي تزيين روي پيتزا نگه دارين قارچ روي پيتزا ميريزيم و خام هست نبايد خيلي زياد باشد چون آب ميندازه براي همين من بيشتر قارچرو پختم و به گوشت اضافه کردم و براي تزيين روش يه مشت قارچ خرد کرده نپخته گذاشتم
فلفل دلمه را جدا خرد کرده وقتي همه گوشت قارچ رو روي خمير ميريزيم فلفل دلمه اي خام قارچ هاي خام و در نهايت پنير پيتزا رو بهش اضافه ميکنيم و در فر با دماي ۲۲۰ درجه به مدت نيم ساعت مي پزيم
حواستون باشه پيتزا بايد در دماي بالا و مدت زمان کم پخته بشه اگر زمان پخت پيتزا بيشتر بشه پنير پيتزا تون خشک ميشه و ديگه کش نمياد