نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

دستور پخت کيک اسفنجي گردويي در پلوپز

منبع
بيتوته
بروزرسانی
دستور پخت کيک اسفنجي گردويي در پلوپز

بيتوته/ کيک اسفنجي گردويي يکي از پرطرفدارترين کيک هايي است که مي توانيد آن را با کمي دقت و حوصله به راحتي بپزيد. اين کيک را مي توانيد به شکل کاکائويي و يا ساده و حتي زبرا بپزيد.
کيک گردويي :
مواد لازم براي کيک گردويي :
 تخم مرغ 4 عدد
 آرد يک و نيم پيمانه
 پودر کاکائو2 قاشق غذاخوري 
 شيرنصف پيمانه 
روغن نصف پيمانه 
 شکر1 پيمانه 
 بکينگ پودر1 قاشق مرباخوري 
 گردو 1 ليوان
طرز تهيه کيک گردويي :
براي پخت کيک گردويي، ابتدا تخم مرغ ها را در دماي محيط قرار بدهيد و پس از اينکه به دماي محيط رسيدند آن را با شکر حدود ده دقيقه هم بزنيد تا سفيد و سبک شوند (اين نکته خيلي مهم است) بعد روغن و شير اضافه کنيد فقط چند ثانيه با دور کم همزن هم بزنيد، فقط در حد مخلوط شدن باشند.
مرحله بعدي آرد و پودر کاکائو و بکينگ پودر را 3 بار الک کنيد بعد در چند مرحله به مايع کيک اضافه کنيد، با کاردک آروم و دوراني هم بزنيد (اين مرحله هم خيلي مهم است براي بافت کيک) مواد که مخلوط شد گردوها را اضافه کنيد مواد را خوب هم بزنيد تا يکدست شوند، قالب را خوب چرب کنيد.
اگر قالبتان صاف است ديوارهاي آن را چرب نکنيد، فقط کف قالب را چرب کنيد فر از قبل گرم کنيد و مدت 45 دقيقه در دماي 180 درجه قرار بدهيد. اگر کيک شما دور آن و کمي روي آن تغيير رنگ داشت آن را با خلال دندان تست کنيد و اگر پخته بود آن را زودتر خاموش کنيد. در حين پخت تا نيم ساعت اول در فر را به هيچ عنوان باز نکنيد.
بعد از اينکه کيک اسفنجي خنک شد از قالب جدا کنيد و بعد از سرد شدن با  سس پاتيسير، يا سس گاناش آن را تزيين کنيد.
سس پاتيسير:


مواد لازم براي سس پاتيسير کيک :
شير2 ليوان
آرد الک شده3 قاشق غذاخوري
شکر3 قاشق غذا خوري سرپر
طرز تهيه سس پاتيسير :
ابتدا شير و شکر را با هم مخلوط کنيد و روي حرارت گاز قرار بدهيد، مواد را خوب هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود بعد، آرد را کم کم اضافه کنيد، مواد را 20 دقيقه هم بزنيد تا مثل فرني شود. سپس اگر آرد کمي گوله اي شد سس پاتيسير را از صافي عبور بدهيد تا صاف و يکدست شود.
مواد لازم براي کيک گردو :
 تخم مرغ 4 عدد
 وانيليک چهارم قاشق چايخوري 
 شکر1 پيمانه 
شير ولرم  نصف پيمانه
 روغن مايع نصف پيمانه
 آرد2 پيمانه
 بکينگ پودر2 قاشق چايخوري 
 گردونصف پيمانه  

طرز تهيه کيک گردويي اسفنجي :
براي تهيه ي کيک اسفنجي گردويي، ابتدا اجازه بدهيد تخم مرغ ها به دماي محيط برسند سپس آن ها را با شکر و وانيل حسابي هم بزنيد تا کرم رنگ و کشدار شود.
پس از آن شير ولرم و روغن مايع را به آن اضافه کنيد و در حد مخلوط شدن هم بزنيد. اکنون آرد و بکينگ پودر را روي مواد الک کنيد و با هم زن با دور کم در حد مخلوط شدن، مخلوط کنيد. گردوهاي ريز خرد شده را اضافه کنيد و به آرامي مخلوط کنيد.
داخل پلوپز را چرب و آرد پاشي کنيد. مواد کيک داخل پلوپز بريزيد. و روي آن دمکني قرار بدهيد و اجازه بدهيد به آرامي بپزد. اگر پلوپز ديجيتالي داريد لازم به دم کني نيست و روي برنامه ي کيک پزي قرار بدهيد.
اگر تفلون پلوپز شما خراب شده است حتما کف آن کاغذ روغني قرار بدهيد و چرب کنيد و بعد آرد پاشي کنيد.
بعد از پخت هم کمي صبر کنيد تا کيک خنک شود و حدود ده دقيقه بعد آن را خارج کنيد و سپس روي آن را با سس کارامل يا شکلات يا پودر قند و گردو و هر چيزي که دوست داشتيد تزيين کنيد.
اين دستور پخت را مي توانيد داخل قالب و در فر هم بپزيد.
با همين دستور مي توانيد 2 قاشق از آرد کم کنيد و به جاي آن پودر کاکائو بريزيد تا کيک شکلاتي داشته باشيد.
حتي مي توانيد نيمي از آن را کاکائو بريزيد و نيمي ساده و به شکل کيک زبرا داخل پلوپز يا قالب بريزيد.
براي پخت کيک حتما بايد از آرد مرغوب و بکينگ پودر و وانيل تازه استفاده کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره