غذاي ملل/ خوشمزه ترين سوپ قارچ با دستور ايتاليايي
بيتوته/ چي لازم دارم:
قارچ 300 گرم
کرفس خرد شده 50 گرم
جعفري ساطوري شده يک چهارم فنجان
کره 100 گرم
آب مرغ 6 فنجان
پياز 1 عدد
خامه 1 فنجان
آرد سفيد 4 قاشق سوپخوري
شير 6 فنجان
سير نصف حبه
پنير گودا 150 گرم
آب ليموترش به مقدار لازم
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم
چطور بپزم:
پياز را نگيني خرد کنيد و تفت بدهيد تا شفاف و طلايي شود کرفس را ريز خرد کنيد و اضافه کنيد سپس قارچ خرد شده را اضافه کنيد. سپس سير را رنده کنيد به مخلوط اضافه کنيد.
آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و حرارت را ملايم کرده تا مواد خوب نرم شوند بعد از اينکه پخته شدند سوپ را داخل ميکسر بريزيد و خوب ميکس کنيد و دوباره آن را روي شعله ي ملايم قرار بدهيد.
آرد را داخل کره کمي تفت بدهيد تا بوي خامي آن گرفته شود از روي حرارت برداريد و شير را کم کم اضافه کنيد و هم بزنيد تا کاملا يکدست شود و به مواد بالا اضافه کنيد تا زماني که سوپ کاملا جا بيفتد.
در پايان خامه را به آن اضافه کنيد و شعله را خاموش کنيد سوپ را در ظرف مورد نظر بريزيد و پنير گودا را به صورت مکعب برش بدهيد و داخل آن بيندازيد و با جعفري خرد شده آن را تزيين کنيد. در صورت تمايل آبليمو را سر سفره آورده و به هنگام سرو به سوپ اضافه کنيد.