طرز تهيه برگر پنيري خوشمزه با پنير شاير بلو

کتاب کاله/ برگر پنيري از غذاهاي لذيذي است که کوچک و بزرگ، همه آن را دوست دارند و از خوردن آن لذت ميبرند. پنير و انواع آن هم که هميشه ميتواند بهترين گزينه براي خوشمزهتر کردن هر غذايي باشد بخصوص ساندويچ و برگر. لذتبخشتر از خوردن برگر پنيري، درست کردن آن در خانه با پنير شاير بلو است که به سرعت و به آساني تهيه ميشود. اين پنير، عطر و طعمي متفاوت به اين غذاي لذيذ ميدهد. پنير شايربلو که خاستگاهش کشور انگلستان است از شير گاو توليد ميشود و طعمي مشابه پنير چدار دارد. برگر پنيري را ميتوانيد در مدت کوتاهي در منزل تهيه کنيد و در واقع يک غذاي سريع بوده و سرشار از پروتئين است. با اضافه کردن مخلفاتي مثل کاهو، تره تازه و گوجه فرنگي به اين غذا ميتوانيد ارزش غذايي آن را بيشتر هم بکنيد. در ادامه با ما همراه باشيد تا طرز تهيه برگر پنيري خوشمزه با پنير شاير بلو را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم براي تهيه برگر پنيري با پنير شاير بلو
گوشت چرخ کرده گوشت چرخ کرده
پنير شاير بلو۱۲۰ گرم
تره تازه نصف فنجان
سس فلفل تند يک چهارم قاشق چايخوري
فلفل سياه يک قاشق چايخوري
نمک يک و نيم قاشق چايخوري
پودر خردل يک قاشق چايخوري
نان همبرگر۱۲ عدد
گوجه فرنگي به مقدار لازم
کاهو به مقدار لازم
طرز تهيه برگر پنيري با پنير شاير بلو
مرحله اول
تره را بشوييد و خرد کنيد. پنير شاير بلو را هم خرد و به تکههاي کوچک ببريد. در يک کاسه بزرگ، گوشت چرخ کرده، پنير شاير بلو خرد شده، تره، سس فلفل، نمک، فلفل سياه و خردل را با هم ترکيب کنيد. روي ظرف را بپوشانيد و براي دو ساعت در يخچال بگذاريد.
مرحله دوم
شعله گريل فر را روشن کنيد تا فر گرم شود. مخلوط درست شده از گوشت را به ۱۲ قسمت تقسيم کنيد و به شکل دايره فرم دهيد تا مانند گوشت برگر شود.
مرحله سوم
سيني فر را چرب کنيد. برگرها را روي آن بچينيد و در فر بگذاريد. فر را روي دماي ۱۸۰ درجه تنظيم کنيد و بهتر است که از قبل آن را گرم کنيد. تا زماني که دو طرف برگر برشته شود، اجازه دهيد تا برگرها در فر بپزد. ميتوانيد يک بار آنها را زير و رو کنيد تا هر دو طرف آن به خوبي بپزد و برشته شود.
مرحله چهارم
پس از پخت برگر، آنها از فر خارج کرده و داخل نان همبرگر سرو کنيد. ميتوانيد داخل نان از گوجه فرنگي و کاهو هم به دلخواه استفاده کنيد. براي هر ساندويچ يک تکه کوچک گوجه فرنگي با يک برگ کاهو ميتواند مناسب باشد. اما اگر طعم اينها را دوست داريد، ميتوانيد مقدار بيشتري از آنها استفاده کنيد.
چند نکته براي تهيه برگر پنيري خوشمزه با پنير شاير بلو
ميتوانيد برگرها را در فويل بپيچيد تا رطوبت آنها حين پخت در فر از دست نرود. به اين ترتيب، برگرها يکنواخت و به خوبي ميپزند و تميز کردن سيني فر هم راحتتر ميشود. براي اينکار پس از آنکه برگرها را به ۱۲ قسمت تقسيم کرديد، هر قسمت را داخل يک تکه فويل گذاشته و روي آن به شکل دايره و برگر آن را در بياوريد. سپس فويل را به دور آن بپيچيد.
برگرها را غير از داخل فر ميتوانيد روي توري مخصوص و روي منقل هم درست کنيد.
منبع: allrecipes