طرز تهيه بادمجان سوخاري خوشمزه در کوتاه ترين زمان

کتاب کاله/ واقعا ريسک کردن براي اين که از سيب زميني سرخ کرده با سس کچاپ بگذريم و پيش غذا يا تنقلات ديگري را جايگزين آن کنيم، کار سختي است. اما بادمجان سوخاري و ديپ ماست ايسلندي با طعم فوقالعادهاش ميتواند تا اندکي خطر اين ريسک را کم کند. قضاوت با خودتان! با طرز تهيه بادمجان سوخاري همراه ديپ ماست همراه ما باشيد.
طرز تهيه پيراشکي گياهي خوشمزه خانگي
آرد سوخارييک فنجان
پنير پارمسان نصف فنجان
سفيده تخم مرغ يک عدد
بادمجان متوسط يک عدد
نمک به مقدار لازم
طرز تهيه بادمجان سوخاري خوشمزه
مرحله اول
سيني فر را با کاغذ نسوز بپوشانيد و روي آن را اسپري روغن چرب کنيد. سپس سيني را داخل فر با دماي 200 درجع سانتيگراد قرار دهيد.
مرحله دوم
آرد سوخاري و پنير پارمسان را داخل يک کيسه با هم ترکيب کنيد. سفيده تخم مرغ را هم داخل يک کاسه با همزن دستي بزنيد تا کف کرده و سفيد رنگ شود.
مرحله سوم
بادمجان را بعد از اين که شستيد، بدون اينکه پوست بکنيد، ساقه آن را جدا کرده و به صورت خلالي خرد کنيد. بادمجانها را داخل يک کاسه بزرگ بريزيد. روي آنها نمک بپاشيد و و با دست نمک را به آنها بماليد.
مرحله چهارم
بادمجانهاي خلالي را به ترتيب داخل سفيده تخم مرغ زده و داخل پودر سوخاري و پنير پارمسان بغلتانيد تا کاملا به طور يکنواخت روي بادمجان را بگيرد. با بادمجانهاي ديگر هم اين کار را تکرار کنيد و داخل يک ظرف بچينيد.
مرحله پنجم
سيني را از فر بيرون آورده و خلالهاي بادمجان را روي سيني بچينيد. مقداري روغن دوباره روي آنها اسپري کنيد. سيني را به مدت 15 دقيقه داخل فر قرار دهيد اما هر پنج دقيقه يکبار بادمجانها را برگردانيد تا هر دو طرف آن طلايي شود.
مرحله ششم
در اين فاصله سراغ تهيه کردن ديپ برويد.ماست ايسلندي، پودر سير، جعفري خشک، آويشن خشک و نمک و فلفل را در يک کاسه کوچک بريزيد و مخلوط کنيد. بعد از اين که بادمجان سوخاري آماده شد، ديپ را با آن سرو کرده و نوش جان کنيد.
چند نکته
نمک زدن به بادمجانها باعث ميشود هنگام کبابي شدن روغن کمتري به خودش بگيرد.
حتما هر پنج دقيقه يکبار بادمجانها را برگردانيد تا دو طرف آنها طلاييرنگ شوند.
به جاي ديپ ماست حتي ميتوانيد از سس مارينارا يا سس گوجه فرنگي خانگي استفاده کنيد.
منبع: thekitchn