املت ويژه يک غذاي خوب براي خانم هاي باردار

غذالند/ املت ويژه يک غذاي خوب براي خانم هاي باردار محسوب مي شود.همان طور که مي دانيد معمولا در دوران بارداري بايد از غذاهايي استفاده شود که کالري لازم را بتواند هم براي مادر تامين کند و هم براي جنين.برخي غذاها معمولا کالري لازم را تامين مي کنند مخصوصا سبزيجات و انواع غذاهاي پروتئيني که در اين زمان بيشترين کاربرد را دارند.در اين دوران رژيم غذايي خانم ها بايد تغيير کند و بايد از مواد خاصي استفاده کنند و هر چيزي را ميل نکنند.در اين جا ما به شما پيشنهاد مي کنيم تا با انواع سبزيجات يک املت خوشمزه تهيه کنيد که براي سلامتي تان هم بسيار مفيد است.يکي از سبزيجاتي که در اين غذا کاربرد دارد اسفناج است.اسفناج دو برابر ديگر سبزيجات فيبر دارد. يک پيمانه اسفناج حدود ۲۰ درصد فيبر دارد که مانع يبوست است و به هضم غذا کمک ميکند. فيبر موجود در اين سبزي، قند خون را پايين نگه داشته و با ايجاد حس سيري ميتواند مانع از پرخوري شود. ويتامين C و E، بتاکاروتن، منگنز، روي و سلنيوم موجود در اسفناج همگي از آنتياکسيدانهاي قوي براي مقابله با پوکي استخوان، گرفتگي رگها و فشار خون بالاست. اين سبزي پرخاصيت سرشار از ويتامينهاي مختلف از جمله A، K، D و E بوده و حاوي مواد معدني خوبي نيز هست.اسفناج حاوي ترکيبات کاروتنوئيد محافظي است که به کاهش خطر ابتلا به بسياري از بيماريها از جمله سرطان، بيماري قلبي، ديابت، بيماريهاي تخريبکنندهي عصب، و چاقي ارتباط داده ميشوند.اسفناج، التهاب بدن را محدود ميکند که يکي از عوامل اصلي خطر در رابطه با ايجاد بيماريهاي قلبي است.اين سبزي سطوح بالايي از ويتامين آ و ويتامين ث فراهم ميکند که در واقع هر دو آنتياکسيدانهايي هستند که به ويژه در حفظ يک سيستم ايمني قوي مفيدند. آنتياکسيدانهاي ويتامين ث و آ، سيستم ايمني شما را در برابر باکتري، ويروس، توکسين، و ساير مهاجمان خطرناک قوي نگه ميدارند که ميتوانند منجر به بيماري و ناخوشي شوند.به خانم هاي باردار توصيه مي شود که اين غذا را از هفته ۱ تا ۱۳ بيشتر مصرف کنند.
مواد لازم
تخم مرغ :3 عدد
شير : 1 قاشق غذاخوري
نمک : 1/4 قاشق چايخوري
روغن زيتون : 2 قاشق غذاخوري
پياز : 1/2خرد شده
پيازچه : 1 عدد خرد شده
سير : 2 حبه خرد شده
اسفناج جوان : 1پيمانه خرد شده
دانه کامل (گندم ، جو) : 1/2 پيمانه ، پخته شده
فلفل سياه : به مقدار لازم
مراحل پخت
مرحله 1ابتدا در ظرفي بزرگ تخم مرغ ها ، شير و نمک را با هم مخلوط کرده و کنار بگذاريد .
مرحله 2يک قاشق غذاخوري روغن زيتون را در تابه اي مناسب روي حرارت متوسط قرار دهيد .
مرحله 3پياز و سير را به روغن اضافه کرده و به مدت دو دقيقه تفت دهيد .
مرحله 4اسفناج جوان ، دانه ها و باقيمانده روغن زيتون را اضافه کرده و مخلوط را به خوبي هم زده و به مدت 5 الي 3 دقيقه پخت را ادامه دهيد .
مرحله 5حرارت را کم کرده و مخلوط تخم مرغ را به تابه اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد تا تخم مرغ با سبزي و دانه ها مخلوط شود و به مدت 3 الي 2 دقيقه پخت را ادامه دهيد تا تخم مرغ پخته شود .
مرحله 6سپس تابه را از روي حرارت برداشته و پيازچه ، فلفل سياه را براي مزه دارکردن اضافه کنيد.
مرحله 7سپس غذا را با نان دلخواه سرو و نوش جان کنيد .