خراسان/ مواد لازم
شکر- 2 پیمانه
  شربت گلوکز- دوسوم پیمانه
  اسانس خوراکی دلخواه - 2 قاشق چای‌خوری
  ترافل رنگی - به میزان دلخواه
  چوب آب نبات - 6 عدد
 طرز تهیه
1- برای شروع کار ابتدا دو عدد کاغذ روغنی را روی سطح کار پهن کنید. یک کاسه بزرگ را با آب یخ پر کنید و در کناری بگذارید.
2- شکر را با شربت گلوکز (گلوکز مایع) و یک چهارم فنجان آب در یک شیرجوش کوچک ترکیب کنید. شیرجوش را روی حرارت ملایم قرار دهید. یک عدد دماسنج آشپزخانه را نیز داخل شیرجوش بگذارید.
3- حرارت اجاق گاز را تا درجه ای بالاتر از متوسط زیاد کنید تا مخلوط شروع به جوشیدن کند. تا زمانی که شکر در مخلوط حل نشده و باقی مانده است، از هم زدن آن دست نکشید. یک قلم موی شیرینی پزی کوچک را در آب خیس کنید و به کمک آن دور داخلی ماهیتابه را خیس و نمدار کنید. این کار به حل شدن شکر و شفاف شدن مخلوط کمک می کند.
4-اجازه دهید مخلوط به مدت 5 تا7 دقیقه بجوشد تا دماسنج آب نبات دمای 155 درجه سانتی گراد را نشان دهد. 
5- وقتی مخلوط به این دما رسید، ماهیتابه را فوری از روی حرارت بردارید و آن را در کاسه آب یخ (که در مرحله اول آماده کرده بودید) قرار دهید. مراقب باشید ماهیتابه در آب غوطه ور نشده و قطره ای آب وارد آن نشود. به مدت 10 تا15 ثانیه شیرجوش را در کاسه آب یخ نگه دارید تا خنک شود، سپس آن را بردارید.
6- اگر تمایل دارید اسانسی در آب نبات چوبی تان بریزید، باید در این مرحله این کار را انجام دهید.
7- شربتی را که تهیه کردید روی کاغذ روغنی به شکل دایره هایی با قطر 5 تا7 سانتی متر بریزید. بین 
آبنبات ها حدود 7 تا9 سانتی متر فاصله بگذارید تا مطمئن شوید به هم نمی چسبند.
8- فوری چوب آب نبات را در مایع آب نبات بگذارید و به آرامی فشار دهید. ترافل های رنگی را روی مایع آب نبات بپاشید. اجازه دهید آب نبات ها کاملا خنک و سفت شوند. سپس به آرامی آب نبات ها را از کاغذ جدا کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar