سرآشپز پاپیون/ مواد لازماردور کدو سبز با قارچ
قارچ۶ عدد
کدو سبز۲ عدد
فلفل دلمه ای۱ عدد
پنیر پیتزابه مقدار لازم
روغن زیتون به مقدار لازم
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم
طرز تهیه اردور کدو سبز با قارچ
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۲۵دقیقه
ابتدا کدوسبزها را شسته و پوستشان را کمی بتراشید تا خارهای سطحی گرفته شود و یا در صورت تمایل پوست بگیرید.آنها را از وسط به دو نیم کرده و در مقداری روغن کمی تفت دهید ولی نیاز به سرخ شدن نیست.
قارج را شسته و خشک کنید و با ضخامت زیاد اسلایس کرده و در مقداری روغن و آبلیمو کمی سرخ کنید.فلفل دلمه ای را نیز خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید تا سبک شود.
سینی فر را چرب کرده و کدوسبز را روی آن قرار دهید و روی کدو سبز مقداری گرد غوره بریزید و بعد قارچ و فلفل دلمه ای را قرار داده و رویش پنیر پیتزا رنده شده بریزید.
ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر آب شود سپس اردور را سرو کنید.
سایر نکات اردور کدو سبز با قارچ
اردور پیش غذایی است که از نظر مواد اولیه شباهت زیادی به غذای اصلی دارد و معمولا در میهمانی و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.
در صورت تمایل به جای گرد غوره از گرد لیمو یا رب نارنج استفاده کنید.
بهتر است کدو را بعد از سرخ کردن چند دقیقه داخل مقداری آبغوره یا آبلیمو بخوابانید و بعد طبخ کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar