اردور کدو سبز با قارچ

سرآشپز پاپيون/ مواد لازماردور کدو سبز با قارچ
قارچ۶ عدد
کدو سبز۲ عدد
فلفل دلمه اي۱ عدد
پنير پيتزابه مقدار لازم
روغن زيتون به مقدار لازم
گرد غوره به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
آبليمو به مقدار لازم
طرز تهيه اردور کدو سبز با قارچ
زمان تهيه ۳۰دقيقه
زمان پخت ۲۵دقيقه
ابتدا کدوسبزها را شسته و پوستشان را کمي بتراشيد تا خارهاي سطحي گرفته شود و يا در صورت تمايل پوست بگيريد.آنها را از وسط به دو نيم کرده و در مقداري روغن کمي تفت دهيد ولي نياز به سرخ شدن نيست.
قارج را شسته و خشک کنيد و با ضخامت زياد اسلايس کرده و در مقداري روغن و آبليمو کمي سرخ کنيد.فلفل دلمه اي را نيز خرد کرده و کمي در روغن تفت دهيد تا سبک شود.
سيني فر را چرب کرده و کدوسبز را روي آن قرار دهيد و روي کدو سبز مقداري گرد غوره بريزيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را قرار داده و رويش پنير پيتزا رنده شده بريزيد.
ظرف را داخل فر با دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد به مدت ۱۵ تا۲۰ دقيقه قرار دهيد تا پنير آب شود سپس اردور را سرو کنيد.
ساير نکات اردور کدو سبز با قارچ
اردور پيش غذايي است که از نظر مواد اوليه شباهت زيادي به غذاي اصلي دارد و معمولا در ميهماني و تولد مورد استفاده قرار ميگيرد.
در صورت تمايل به جاي گرد غوره از گرد ليمو يا رب نارنج استفاده کنيد.
بهتر است کدو را بعد از سرخ کردن چند دقيقه داخل مقداري آبغوره يا آبليمو بخوابانيد و بعد طبخ کنيد.