آموزش تهيه سس کارامل باماندگاري بالا
سرآشپز پاپيون/ اين سس کارامل غليظ با ماندگاري بالا ومناسب تزيين انواع،دسر.کيک.بستني.نوشيدني ،،هست
مواد لازم سس کارامل (باماندگاري بالا)
شکر۱ ليوان
کره۵۰ گرم
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
وانيل۱/۲ قاشق چاي خوري
سس کارامل دسر کرم موس
طرز تهيه سس کارامل (باماندگاري بالا)
زمان تهيه ۱۰دقيقه
زمان پخت ۴۰دقيقه
ابتدا يک ليوان(ليوان دسته دار فرانسوي) شکر رو داخل ماهيتابه ريخته وروي شعله ملايم مگذاريم و تا مدتي که شکر کاملاً آب شود اصلا هم نميزنيم چون همزدن باعث شکرک زدن کارامل ميشه فقط تو مدت آب شدن هر از گاهي ماهيتابه رو تکان ميدهيم تا مواد حرکت کند کمي صبر داشته باشيد شايد تا ۳۰ دقيقه يا بيشتر طول بکشد
دراين مرحله که شکر کاملا آب شد ۵۰ گرم کره رو اضافه کرده وهم ميزنيم فقط مواظب باشيد چون خيلي داغ هست به دست يا اطراف نريزه که خدايي نکرده سوختگي ايجاد نکنه
بعد ۱۵۰ گرم خامه رو به همراه وانيل اضافه کرده وبه آرامي هم ميزنيم وقتي خامه وکره توي مواد حل شدن حرارت رو کمتر کرده واجازه ميدهيم به مدت ۱۰ دقيقه ديگر بپزد
سپس شعله رو خاموش کرد اجازه ميدهيم خنک بشه ،که سس ما غلظت فرني دارد که بيرون کمي رقيق وداخل يخچال سفتر ميشود،
ساير نکات سس کارامل (باماندگاري بالا)
مهمترين نکته در اين سس کارامل هم نزدن شکرهنگام آب شدن هست، ومدت ماندگاري بالايي داردرصورتي درظرف شيشه ي در دار نگه داري شود وهنگام استفاد اگه رقيق تر دوست داريد متونيد کمي به روش بنماري گرم کنيد،ودرفريز ميتونيد تا ۱ ماه وداخل يخچال تا۲ هفته بدون تغيير دررنگ وطعم نگهداري کنيد