سرآشپز پاپیون/ این سس کارامل غلیظ با ماندگاری بالا ومناسب تزیین انواع،دسر.کیک.بستنی.نوشیدنی ،،هست
مواد لازم سس کارامل (باماندگاری بالا)
شکر۱ لیوان
کره۵۰ گرم
خامه صبحانه۱۵۰ گرم
وانیل‏۱/۲ قاشق چای خوری
سس کارامل دسر کرم موس
طرز تهیه سس کارامل (باماندگاری بالا)
زمان تهیه ۱۰دقیقه
زمان پخت ۴۰دقیقه
ابتدا یک لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی) شکر رو داخل ماهیتابه ریخته وروی شعله ملایم مگذاریم و تا مدتی که شکر کاملاً آب شود اصلا هم نمیزنیم چون همزدن باعث شکرک زدن کارامل میشه فقط تو مدت آب شدن هر از گاهی ماهیتابه رو تکان میدهیم تا مواد حرکت کند کمی صبر داشته باشید شاید تا ۳۰ دقیقه یا بیشتر طول بکشد
دراین مرحله که شکر کاملا آب شد ۵۰ گرم کره رو اضافه کرده وهم میزنیم فقط مواظب باشید چون خیلی داغ هست به دست یا اطراف نریزه که خدایی نکرده سوختگی ایجاد نکنه
بعد ۱۵۰ گرم خامه رو به همراه وانیل اضافه کرده وبه آرامی هم میزنیم وقتی خامه وکره توی مواد حل شدن حرارت رو کمتر کرده واجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد
سپس شعله رو خاموش کرد اجازه میدهیم خنک بشه ،که سس ما غلظت فرنی دارد که بیرون کمی رقیق وداخل یخچال سفتر میشود،
سایر نکات سس کارامل (باماندگاری بالا)
مهمترین نکته در این سس کارامل هم نزدن شکرهنگام آب شدن هست، ومدت ماندگاری بالایی داردرصورتی درظرف شیشه ی در دار نگه داری شود وهنگام استفاد اگه رقیق تر دوست دارید متونید کمی به روش بنماری گرم کنید،ودرفریز میتونید تا ۱ ماه وداخل یخچال تا۲ هفته بدون تغییر دررنگ وطعم نگهداری کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar