فودلرن/ با آموزش یکی دیگر از غذاهای خوشمزه ایرانی در خدمت شما هستیم ، باقالی پلو با مرغ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مجلسی و مناسب میهمانی های ما می باشد که کمتر کسی پیدا می شود که از خوردن آن لذت نبرد، با ماهمراه باشید تا قدم به قدم تهیه باقالی پلو با مرغ خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
چی لازم دارم:

برنج ۳ لیوان
مرغ ران و سینه ۴ تکه
سیب زمینی ۲ عدد
روغن به مقدار لازم
زعفران آب شده ۴ قاشق چایخوری
باقلا خلال شده ۱/۲ لیوان
فلفل سیاه نمک به مقدار لازم
شوید خشک ۱/۲ پیمانه

چطور بپزم:

۱- مرغ را در ظرفی با مقداری آب ، پیاز و نمک بپزید و پس از تمام شدن آب مرغ آن را کمی در روغن خودش تفت بدهید.
۲- پیاز را خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید.
۳- پیاز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید.
۴- در ظرفی جدا مقداری آب بریزید و پس از جوش آمدن باقلا را به آن اضافه کنید چند جوش که زد برنج را اضافه کنید و برنج را بعد از کمی جوش خوردن آبکش کنید.
۵- در قابلمه مورد نظرتان کمی آب روغن درست کنید به این صورت که روغن را با نصف لیوان آب داغ کنید.مقداری از آب روغن را کنار بگذارید و برای ته دیگ از سیب زمینی ها استفاده کنید و روی آنها مقداری زعفران بریزید.برنج و باقلا را در قابلمه ریخته و شوید را لابه لای برنج بریزید.
۶- همچنین مرغ ها را در بین برنج قرار دهید.باقی آب روغن را روی برنج داده و زعفران اب کرده را در آخرین لایه برنج اضافه کنید.

سایر نکات
خوردن این غذای سنتی با دوغ و ماست موسیر پیشنهاد میشود
اگر از باقالای خشک استفاده میکنید آن را مدت بیشتری در آب بپزید تا سفتی اش از بین برود.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar