مجله تصویر زندگی/ نان گل پفکی را به عنوان میان وعده، نان صبحانه و عصرانه و دسر می توانید سرو نمایید. کمتر کسی می تواند در برابر این گل های پفی خوشمزه و زیبا مقاومت کند.
چی لازم دارم:
آرد همه منظوره حدود 600 گرم
شیر گرم 200 میلی لیتر
شکر یک قاشق غذاخوری
مایه خمیر خشک 10 گرم
نمک یک قاشق چایخوری
آب گرم 200 میلی لیتر
روغن یا کره آب شده برای خمیر 3 قاشق غذاخوری
مربا یا مارمالا یا عسل به مقدار مورد نیاز

روغن برای سرخ کردن نان ها به مقدار مورد نیاز
 چطور بپزم:
مایه خمیر، شکر، نمک، شیر گرم و آب گرم را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید.
آرد را اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا خمیری نرم که به دست نمی چسبد بدست آید.
آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهید چون آرد زیاد خمیر را سفت می کند.
روغن یا کره را روی خمیر بریزید و روی آن را سلفون بکشید.


کنار بگذارید و دو ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را روی سطح کار کمی ورز دهید تا هوای آن گرفته شود.
ابتدا به شکل استوانه ای شکل درآورده و سپس به دو قسمت تقسیم کنید.
هر قسمت را به 10 بخش تقسیم کرده و چانه کنید.
چانه را با وردنه به شکل دایره باز کرده و روی تکه ای کاغذ روغنی قرار دهید.
یک لیوان روی مرکز خمیر بگذارید و فشار دهید تا حالت گود بگیرد.
روی خمیر به تعداد گلبرگ های دلخواه برش ایجاد کنید.
سپس با دست لبه های هر برش را به هم برسانید و فشار دهید تا نوک تیز شود.
خمیر را حدود 20الی 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.


سپس با کاغذ روغنی در روغن داغ قرار داده و سریع کاغذ را از روغن خارج کنید.
گل خمیری را در روغن زیر و رو کنید تا پف کرده و دو طرف آن به خوبی سرخ شود.

در پایان مقداری مارمالاد یا مربا یا عسل در مرکز گل بریزید و نوش جان کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar