نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ميز اردور/ نان پفکي؛ ميان وعده اي باکلاس و خوشمزه

منبع
بروزرسانی
ميز اردور/ نان پفکي؛ ميان وعده اي باکلاس و خوشمزه

مجله تصوير زندگي/ نان گل پفکي را به عنوان ميان وعده، نان صبحانه و عصرانه و دسر مي توانيد سرو نماييد. کمتر کسي مي تواند در برابر اين گل هاي پفي خوشمزه و زيبا مقاومت کند.
چي لازم دارم:
آرد همه منظوره حدود 600 گرم
شير گرم 200 ميلي ليتر
شکر يک قاشق غذاخوري
مايه خمير خشک 10 گرم
نمک يک قاشق چايخوري
آب گرم 200 ميلي ليتر
روغن يا کره آب شده براي خمير 3 قاشق غذاخوري
مربا يا مارمالا يا عسل به مقدار مورد نياز

روغن براي سرخ کردن نان ها به مقدار مورد نياز
 چطور بپزم:
مايه خمير، شکر، نمک، شير گرم و آب گرم را در ظرفي ريخته و مخلوط کنيد.
آرد را اضافه کرده و خمير را ورز دهيد تا خميري نرم که به دست نمي چسبد بدست آيد.
آرد را کم کم اضافه کرده و ورز دهيد چون آرد زياد خمير را سفت مي کند.
روغن يا کره را روي خمير بريزيد و روي آن را سلفون بکشيد.


کنار بگذاريد و دو ساعت استراحت دهيد تا حجم آن دو برابر شود.
خمير را روي سطح کار کمي ورز دهيد تا هواي آن گرفته شود.
ابتدا به شکل استوانه اي شکل درآورده و سپس به دو قسمت تقسيم کنيد.
هر قسمت را به 10 بخش تقسيم کرده و چانه کنيد.
چانه را با وردنه به شکل دايره باز کرده و روي تکه اي کاغذ روغني قرار دهيد.
يک ليوان روي مرکز خمير بگذاريد و فشار دهيد تا حالت گود بگيرد.
روي خمير به تعداد گلبرگ هاي دلخواه برش ايجاد کنيد.
سپس با دست لبه هاي هر برش را به هم برسانيد و فشار دهيد تا نوک تيز شود.
خمير را حدود 20الي 30 دقيقه ديگر استراحت دهيد.


سپس با کاغذ روغني در روغن داغ قرار داده و سريع کاغذ را از روغن خارج کنيد.
گل خميري را در روغن زير و رو کنيد تا پف کرده و دو طرف آن به خوبي سرخ شود.

در پايان مقداري مارمالاد يا مربا يا عسل در مرکز گل بريزيد و نوش جان کنيد.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره