هفت گنج/ چی لازم دارم:
گوجه فرنگی نرم ……….. 5 عدد
کره ……………………….. 1 قاشق غذاخوری
آرد ………………………… 1 قاشق غذاخوری پر
آب ………………………… 1 لیوان
آب گوشت یا مرغ ………. یک و نیم لیوان
شیر ……………………….. 1 لیوان
نمک و فلفل ………………. به مقدار لازم
ریحان خرد شده …………. به مقدار لازم
پنیر پیتزای رنده شده …… به مقدار لازم
نان گرد و سنگین ………… به تعداد لازم
چطور بپزم:
پوست گوجه فرنگی ها را گرفته و نگینی خرد می کنیم. کره را در ظرفی ریخته و روی شعله ی اجاق می گذاریم و آرد را اضافه کرده و خوب تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به همراه یک لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوجه فرنگی بپزد و بعد سوپ را با گوشتکوب برقی میکس و یک دست می کنیم سپس آب گوشت یا مرغ را به همراه نمک و فلفل اضافه کرده و هم می زنیم و نزدیک به پایان زمان طبخ سوپ، شیر را به سوپ اضافه کرده و اجازه می دهیم چند دقیقه ی دیگر به آرامی بجوشد و بعد از روی شعله ی اجاق برمی داریم. سر نان ها را برش زده و خمیر داخل نان ها را خالی می کنیم و در سینی فر می چینیم و به مدت 15 دقیقه در فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کمی خشک و سفت شود. سوپ را در نان ها می کشیم و روی آن را با پنیر پیتزای رنده شده و ربحان خرد شده تزیین می کنیم

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar