آخرین خبر/ چای بهشت به خاطر طبیعی بودن و نیز، به دلیل کیفیت رنگ، طعم و عطری که دارد، جایگاه ویژه ای بین مصرف کنندگان چای داشته و در برخی موارد نقش یک چای مجلسی را ایفا می کند. البته، اگر به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد «چای بهشت چیست؟» هستید، با ادامه این مقاله همراه باشید.
چای بهشت یکی از انواع چای میوه ای به شمار می آید که از نوع ترکیبی آن می باشد. 
شاید بپرسید چرا به آن چای بهشت گفته می شود؟ چون که این چای ترکیبی از سه میوه معروف بهشتی به نام: سیب، به و گلابی است، به آن چای بهشت گویند و برای تهیه آن باید مراحل زیر را طی کنید: 
ابتدا باید با رنده درشت، سیب، گلابی و به را رنده کرده و سپس، هر کدام را به تفکیک به وسیله گرمای خورشید یا گرمای غیرمستقیم آتش مانند بخاری خشک کنید.
بعد از خشک کردن، آن ها را به صورت جداگانه روی شعله ملایم بوداده کنید. (از واژه تفت دادن استفاده نکردیم؛ چون در بیشتر اوقات، تفت دادن همراه با روغن است.) 
باید توجه داشته باشید که آن ها را به طور مرتب با قاشق هم بزنید تا نسوزند؛ آن قدر بوداده کنید تا رنگ آن ها تغییر کند و به رنگ تیره درآید. پس از اتمام این کار، هر سه میوه بوداده شده را باهم مخلوط کنید.
بنا بر سلیقه و مزاج خود می توانید کمی گل سرخ، هل یا… به آن ها اضافه کنید. 
برای حفظ تازگی و کیفیت مواد، بهتر است که آن ها را در یک ظرف شیشه ای درب دار بریزید و در یک مکان خشک و خنک قرار دهید.
قابل ذکر است که این دمنوش معطر و خوش طعم، پس از دم کشیدن به رنگ قرمز در می آید و از این جهت، بسیار خوش رنگ می باشد. البته، نباید از فواید و خواص چای بهشت نیز، غافل بود؛ خواصی از قبیل: 
• برطرف کننده خستگی؛
• مفرح و نشاط آور؛
• رفع سردرد؛
• درمان افسردگی؛
• برطرف کننده تشنگی؛
• و… .

زمان تهیه 60 دقیقه
زمان پخت 15 دقیقه
چی لازم دارم:
به تازه بزرگ ۳ عدد
سیب تازه متوسط ۲ عدد
گلابی تازه متوسط ۱ عدد
گل محمدی خشک شده به مقدار لازم
هل کوبیده به مقدار لازم
چه جوری درست میشه:
1- به وسیب وگلابی تازه رابارنده (درجه درشت) رنده بزنید.
2- میوه های رنده شده رابه صورت جداگانه درآفتاب یاروی بخاری خشک کنید.
3- وقتی کاملاخشک شد،به صورت جداگانه درقابلمه روی حرارت ملایم تف داده ومراقب باشیدکه نسوزند.تاجایی که رنگ میوه هاکاملاقهوه ای شدادامه دهید. نگران نباشیداحساس میکنیدمیوه هاداردمیسوزدولی مرتب هم بزنیدوحرارت خیلی کم باشد.حتمارنگ میوه هابایدقهوه ای تیره شودولی نسوزد.صبورباشید
4- به میوه های خشک وتف داده شده کمی گل سرخ وهل بستگی به ذائقه تان اضافه کنید. موادرادرجای خشک وخنک نگه داری کنید
5- مقداری ازدمنوش آماده شده رادرقوری بریزیدوآب جوش اضافه کنید.به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهیدروی بخارکتری دم بکشد.

سایر نکات
ازطعمهای دیگری مثل بهارنارنج وزعفران و...میتوانیداستفاده کنید.
این دمنوش بسیارخوش رنگ( قرمزرنگ )میشود
خواص این دمنوش بسیارزیاداست ازجمله:
شادی آور،ازبین برنده سردردهای ناشی ازافسردگی،رفع تشنگی وخستگی و....
میزان میوه هابستگی به ذائقه شمامیتواندتغییرداده شودولی میوه به غالب ترباشدخوش رنگ ترمیشود.
موادرایکدست رنده بزنیدتاموقع تف دادن نسوزد

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar